Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjemmesko med stil

Af Annoncør

Skandinavisk hygge og stil har længe været en eksportvare. Senest har vi blandt andet set det gennem interessen for Sarah Lunds strikkede sweater, og på samme måde mærkes der også en stigende interesse for bløde og varme hjemmesko til damer, som dem, glerups har designet og produceret i mere end 30 år. Afslapning og stil er derfor ikke længere adskilte begreber, men bliver kombineret i flere og flere beklædningsgenstande, der bliver brugt som effektive fashion statements både herhjemme og i udlandet.

Tiltaler mange forskellige typer af kvinder

Den moderne kvinde beskæftiger sig med mange forskellige aktiviteter i fritiden. Ud over det grundlæggende behov for afslapning og nydelse, er der et stigende behov for at udtrykke sig kreativt, at rejse, at opleve og at dyrke sin karriere med mere. Det sætter også sine krav til fodtøjet. Er man sporty, findes der hjemmesko til dette behov, og foretrækker man ren afslapning, findes der også passende fodtøj.

Hos glerups søger man også at imødekomme det behov hos de stilbevidste kvinder. For ud over at være minimalistisk og tidløst designet, er der også tænkt på funktionaliteten. Det 100 % rene, naturlige uldmateriale, som skoene er fremstillet af, sikrer den ideelle temperatur for fødderne. Samtidig leveres de i nogle modeller, som både passer til dansk hygge, aktiv udfoldelse, rejser og meget mere.

I sortimentet findes for eksempel hjemmesko i uld, der giver den klassiske følelse af frihed, bevægelighed og komfort, men også støvler med sål i naturgummi, der i højere grad gør dem velegnet til også at blive brugt udendørs. Alle med den gennemgående elegance, som kendetegner den danske designfilosofi, og som understreges af det varierede neutrale farvevalg, der komplementerer skoenes naturlige fibre.  

Casual loungewear med stil

Tidens tendenser peger i retning af, at ting gerne må være komfortable. Det fordrer, at tøj- og skoproducenter tænker innovativt for at genstandene også kan bevare et stilfuldt udtryk, der gør designet anvendeligt privat og i uformelle sociale sammenhænge. Det er den kode, som flere danske tøjproducenter har knækket, og som har vakt udlandets interesse. Derfor ser man efterhånden også de karakteristiske uldfutter fra Danmark i højtprofilerede Hollywood-film. Også på trods af, at nogle af disse grundlæggende design har eksisteret herhjemme i en del år. Og det er måske fordi, at de netop er et godt eksempel på, at det nogle gange er godt at lade naturens egne formidable materialer til at komme til sin ret i et velovervejet design, og at komfort og stil ikke nødvendigvis udelukker hinanden.

Del artikel

Andre læser også