Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjerternes fest: Julefrokost for singler mellem 25-45 år på Clemens Bar

Af Jan L. Pedersen

Julen er som bekendt hjerternes fest. Er du single, er det altså en oplagt tid til at byde en ny op til dans. Minglr afholder derfor julefrokost for singler mellem 25-45 år lørdag d. 14. december på Clemens Bar – og du er inviteret!  

 

Singlefest i øjenhøjde 

Det er julefrokosttid over hele landet, og på lørdag er ingen undtagelse. På Clemens Bar i Aarhus samles en flok åbensindede singler og fester, danser og snakker til singlejulefrokost arrangeret af eventbureauet Mingler. 

 

Minglr er særligt kendte for deres populære single-nytårsfester, og som noget helt nyt, afholder de i år også single-julefrokoster. Her er aldersgruppen mere snæver og stemningen mere intim, så der er rig mulighed for at lære flere godt at kende. Derfor er det altså heller ingen hindring at komme alene til den lukkede fest. Garvet eller ej, alle er kommet for at lære hinanden at kende. Og hvem ved, måske finde kærligheden?  

 

En helt særlig aften 

Ved indgangen til byens nye in-sted Clemens Bar mødes du af aftenens værtinde. Hun sørger for at jakkerne kommer af, glassene fyldes og snakken kommer i gang, mens duften af julemad breder sig i den hippe bar. Og frygt ej, inden velkomstdrinksne er drukket op, vil snakken være løssluppen og smilene spontane.

 

Når det er tid til at gå til bords, vil værtinden instruere i, hvordan der løbende under middagen byttes pladser, så du får mulighed for at komme i snak med så mange som muligt af de andre singlegæster. Hvornår aftenen slutter er helt op til dig, for Clemens Bar holder selvfølgelig åbent til den lyse morgen.  

 

Drop Tinder-swiperiet for en aften, og mød en flok andre søde singler i øjenhøjde. Du vil helt sikkert ikke fortryde det! 

 

Praktisk

Hvornår: Lørdag den 14. december kl. 18.00 

 

Hvor: Clemens Bar, Åboulevarden 35, 8000 Aarhus. 

 

Pris: Helaftensbillet for 375 kroner (Eller 139 kroner inkl. velkomstdrink for senaftensbillet med ankomst efter maden kl 21.30)  

 

Bestil billet her:

 

Hjerternes fest: Julefrokost for singler mellem 25-45 år på Clemens Bar

 

Del artikel

Andre læser også