Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se programmet: Kom til høstfest i midtbyens hyggeligste gader

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Latinerkvarteret
Foto: Latinerkvarteret

September er over os, og dermed er det blevet tid til den årlige Høstfest i Latinerkvarteret.

Aarhus’ ældste kvarter har nemlig gjort det til en tradition at fejre efterårets komme med masser af oplevelser, smage, dufte og kreative hotspots i de hyggelige gader.

I år løber høstfesten af stablen lørdag den 9. september, hvor der traditionen tro vil være fest og musik på Pustervig Torv, butikker rykker ud på gaderne samt en masse aktiviteter for både store og små.

Glæd dig fx til at lave dit eget unikke smykke, designe din egen blomsterbuket eller til at høre Jakob Domino mixe toner i Studsgade. Altsammen ganske gratis.

Høstfest-events:

Kl. 10-15: Tøndering i Graven har Drop by Yarn fællesstrik og strikkesamtaler.

Kl. 10-16: ‘Tegn dit drømme Latinerkvarter’ i Badstuegade udenfor Panduro, vinderen får en Latiner t-shirt.

Kl. 10-16: Loppegal i Studsgade. Grøn Bouquet sælger sine økologisk fremdyrkede sensommerbuketter (kl 10 til udsolgt), og LovmandArt holder rudemaleri og pop-up shop med sin kunst hele dagen.

Kl. 10-16: Guldsmed Bent Olsvig i Volden laver krea værksted “Design dit eget smykke”. I kan tegne, file, save et smykke i voks, og på dagen støbes det i sølv eller recirkuleret guld.

Kl. 11-15: Hos den funky bæredygtige blomsterbod på Pustervig Torv kan I designe jeres egen buket af vilde blomster og genbrug.

Kl. 10-16: byCRM Designstudio i Volden har høstsalg af prototyper, kollektionsprøver, tøj, sko og smykker på gaden og byder på friske æbler og en krammer.

Kl. 10-16: Hos Smykbar i Studsgade her kan I lave jeres eget unikke smykke! Der er borde/bænke udenfor, så I samtidig kan nyde stemningen.

Kl. 10-16: Haarhuus i Studsgade har høstfest priser på udvalgte hårprodukter og oprydningssalg af beautyprodukter.

Kl. 10-16: Brille Galleriet i Rosensgade høster solbrillepriserne i bund, popcornmaskinen er tændt, og der kreeres lækre drikke med æbler.

Kl. 10-16: Janne K i Graven har lykkehjul, hvor I kan vinde op til 40% på i forvejen ikke-nedsat tøj.

Kl. 10-16: Hos SOHO i Rosensgade kan I ved køb trække et strå, – er heldet med jer får I 10%, 20% eller 0%.

Kl. 10-16: Carroll og Carmen i Volden holder det famøse baggårds hygge salg med strik fra Hope, Henrik Vibskov og andet guf. Morgenkaffen serveres.

Kl. 10-16: Lofina i Volden holder kæmpe gadesalg med masser af gode tilbud og kollektions prøver.

Melder sulten sig, kan du tage til på en af kvarterets mange gode caféer eller slå dig ned hos Cafe Englen i Studsgade der i anledningen af høstfesten byder på æbletærte med flødeskum.

Hos Café Harepus i Studsgade servereres der ved borde i gården og på gaden to efterårsklassikere; de populære æblecroissanter og krydrede pumpkin spiced latte.

Du kan se hele programmet for årets Høstfest i Latinerkvarteret lige her

Hvad: Høstfest
Hvor: Latinerkvarteret
Hvornår: 9. september

Del artikel

Andre læser også