ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glem alt om sild og snaps: Hold alternativ julefrokost med wok eller sushi i år

Af Freja Dumont

Hænger tanken om sild, snaps, juleand og risalamande dig allerede langt ud af halsen? Så frygt ikke!

For hvem siger egentlig, at julebordet ikke kan være dækket op med røde servietter, julekugler – og pad thai, indisk butter chicken eller farverig sushi?

Du kan med andre ord sagtens holde en alternativ julefrokost, som ikke inkluderer fiskefileter og brunede kartofler.

Her får du vores inspirationsguide til 6 alternative julefrokost takeaway-steder i Aarhus, hvor du med Just Eat kan få leveret lækker mad lige til døren.

Med koden MIGOGJUSTEAT får du 15% på din ordre, når du bestiller for over 100 kroner. Koden er gyldig fra den 12. til den 22. november.

Kiin Kiin

Hos Kiin Kiin får du autentiske asiatiske retter og street food med masser af knald på smagen.

Ligesom til en klassisk julefrokost, kan du dække op med en masse småretter, så I kan sidde længe ved bordet og hapse af de forskellige retter.

Forkæl eksempelvis dine gæster med bao, pad thai eller Kiin Kiins legendariske røde karry.

Bestil her.

Pearl India

Skal jeres julefrokost-tema være indisk, byder Pearl India på en verden af eksotisk mad.

Skift anden ud med butter chicken og silden ud med kinerejer tilberedt i krydret tomat og smørsauce – vi lover, du og dine gæster ikke bliver skuffede.

Bestil her.

A+ Siam Sushi 

A+ Siam sushi er altid garante for kunstfærdige og smagfulde stykker sushi – og selvfølgelig lækre sticks med teriyakisauce.

Vores favoritrulle fra A+ Siam Sushi er ’Red Dragon’ med friturestegte tigerrejer, avokado, toppet med tun og chilimayo – haps!

Bestil her.

Do Donuts 

Ingen julefrokost uden dessert. Hos DoDonuts kan du få alt fra en berliner med oreofyld til en donut med Toffifee og nutellacreme fyld!

Hos Do Donuts har du også selv mulighed for at bygge din egen donut – præcis som du bedst kan lide den. Så er du sikker på at få en donut, der er sammensat af alle dine yndlingsting!

Bestil her.

Mammis Gelato 

Risalamande er en dessertklassiker til julefrokosten. Men ærligt – så kan kombinationen af ris og fløde også blive en anelse “tung”.

Hos Mammis Gelato laver de nogle af julens mest kendte smage i din is – herunder ”isalamande” samt brunkage, kirsebær sorbet, Ferrero Rocher m.fl.

Isalmanden består af vaniljeis med stykker af mandel og amarena-kirsebær – og vi kan hilse at sige, at det virkelig er et lækkert og let alternativ til risalamande!

Bestil her.

Aarhus Smørrebrød

Hvis du tænker, at ovenstående forslag bliver en anelse for eksotiske til din julefrokost – så kan du altså også bestille en omgang klassisk dansk smørrebrød.

Hos Aarhus Smørrebrød kan du få alle dine yndlingsstykker med æg og rejer, fiskefilet samt flæskesteg og rødkål leveret lige til din dør.

Og har du mere lyst til varme retter som boller i karry, chili con carne eller gullash, kan det også klares.

Bestil her.

Del artikel

Andre læser også