Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold dig opdateret om de vigtigste lokale nyheder fra Århus og omegn

Af Annoncør

Interesserer du dig for hvad der sker i og omkring Århus og vil du gerne have den bedste lokale og regionale nyhedsdækning? Så er Århus Stiftstidende uden sammenligning det bedste nyhedsmedie, du kan få fingrene i.

Den ældste avis i Århus

Med mere end 300 år på bagen, er Århus Stiftstidende den avis, som har eksisteret længst i og omkring Århus. Dens nuværende navn fik den tilbage i 1889 og har i dag til huse på Banegårdspladsen i hjertet af Århus.

Mere end 65.000 læser hver uge i Århus Stiftstidende, hvilket vidner om stor interesse for hvad der sker i og omkring Århus.

Hvad skriver Århus Stiftstidende om?

Århus Stiftstidende er en lokalt forankret avis, som primært beskæftiger sig med lokalstof og til en vis grad regionalt nyhedsstof. Århus er omdrejningspunktet, når der bringes nyheder om alt lige fra kultur, sport og erhverv til 112-stof, politik og små som store øvrige nyheder.

Sammen med Århus Stiftstidende udkommer også Avisen Danmark, som har fokus på nationale nyheder og historier med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Typer af abonnement

Flere og flere foretrækker at læse avisen digitalt og derfor er der abonnementstyper, som tilgodeser både dem der foretrækker en digital nyhedsdækning såvel som de læsere, som foretrækker den traditionelle papirudgave.

Der findes overordnet 3 typer abonnementer:

  • Papiravisen leveret hele ugen
  • Papiravisen leveret i weekenden
  • Digitalt abonnement hele ugen

 

For de første 2 abonnementstyper gælder, at der samtidigt er digital adgang inkluderet, så der altid er mulighed for at læse nyhederne digitalt via enten e-avisen eller hjemmesiden.

Kundefordele som abonnent på avisen

Alle abonnementer på Århus Stiftstidende har adgang til en række kundefordele såsom: 

  • Artikelarkiv med alle artikler fra Århus Stiftstidende
  • Fordelsklub med rabat på produkter og oplevelser

Fordelsklubben er populær blandt læserne, da der ofte kan opnås helt unikke rabatter og tilbud på alt lige fra brugsgenstande til events, rejser og kulturelle arrangementer.

Hvad koster et abonnement på Århus Stiftstidende?

Lad os slå det fast. Det er blevet dyrere at holde avis i dagens Danmark. Det er ikke usædvanligt at et årsabonnement på en papiravis kan koste op mod 7.000-8.000 kr. 

Du har dog mulighed for at tegne et tilbudsabonnement på Århus Stiftstidende til en væsentlig lavere pris ved at besøge Aviskampagner.dk, som har specialiseret sig i at finde gode tilbud på avisabonnementer.

Del artikel

Andre læser også