ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rå og smukke rammer: Hold dit næste event i storslåede Turbinehallen

Af Freja Dumont

Julefrokost, bryllup, firmafest, fødselsdag, gallamiddag, konference, messe, koncert og modeshow.

Med sine over 1000 kvm. giver Turbinehallen i Filmbyen uanede muligheder for bordopstillinger, temaer og dekorationer – det er kun fantasien, der sætter grænser for udfoldelsesmulighederne.

“Turbinehallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle stemning tilfører tilsammen alle stedets arrangementer ekstra dimensioner.

Vi har 20 års erfaring inden for alle typer events lige fra storslåede gallamiddage til mindeværdige fødselsdage og sjove julefrokoster.

Hallen kan gøres hyggelig og intim til mindre arrangementer og rummelig og overdådig til større arrangementer – alt efter arrangementets behov.”

Pernille Skytte, salgschef hos Turbinehallen.

OBS
Har du endnu ikke fået booket lokaler til årets julefrokost? Så er det heldigvis stadig muligt at leje Turbinehallen til formålet. Ring til +45 70 27 70 71 for nærmere info.

Rå og smukke rammer: Hold dit næste event i storslåede Turbinehallen

Perfekt placering i hjertet af Aarhus

Turbinehallen er et fascinerende eksempel på industriarkitekturen omkring 1900, og samtidig et herligt eksempel på, hvorledes en udtjent bygning kan vækkes til live igen.

Stedet, som oprindeligt var et værksted, er tegnet af arkitekten Fritz Koch, som også har tegnet Langeliniepavillon og de kendte ottekantede københavnske telefonkiosker. Og hvis du kigger op, vil du få øje på Københavns Hovedbanegårds tidligere imponerede loft.

Turbinehallen ligger dejligt centralt placeret i Aarhus C blot 5 minutters gang fra banegården, Bruuns Galleri, Dokk1 og Street Food, hvor der alle steder også er masser af parkeringsmuligheder.

Sydhavnskvarteret, som Turbinehallen ligger i, er også blevet en moderne og urban bydel med plads til kunst, kulturproduktion og bevægelse, erhverv, social mangfoldighed og byliv døgnet rundt.

Rå og smukke rammer: Hold dit næste event i storslåede Turbinehallen

Du skal kun stå for gæstelisten

Hvis du vælger at holde dit næste arrangement hos Turbinehallen er alt du skal sørge for gæstelisten.

Herefter kan du slappe af og nyde den skønne fest, mens personalet sørger for alt det praktiske lige fra planlægning til afholdelse af arrangementet med dine ønsker i fokus.

Såfremt du ønsker mad til dit arrangement, tilbyder Turbinehallen også det. Turbinehallen har restauranten Maestro i Musikhuset og MALT Restaurant & Lounge i Ceresbyen, hvor dygtige kokke hver dag laver det lækreste mad.

I samarbejde med Turbinehallen sammensætter du en fantastisk menu, som du kan forkæle både dig selv og dine gæster med .

Book dit næste arrangment hos Turbinehallen lige her.

Del artikel