Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hotdog DM 2017 i Aarhus – Tør du stille op?

Hotdog DM 2017 afholdes igen i Aarhus. Traditionen tro. Det er til Food Festival søndag den 3. september. Showet starter klokken 12.00 til cirka 17.00 på Tangkrogen.

Pølser over flammer - DM i Hotdog 2016 (1 of 1)

En hyldest til “doggen”

Det er populære, anerkendte kendiskokke, mediekokke og helt ukendte kokke, pølsemænd, slagtere og andre, som giver deres bud på en fortolkning af den klassiske hotdog. Der kæmpes med blod, sved og tårer om pris og ære i kategorien Den Moderne Hotdog. I denne kategori kåres den mest velsmagende hotdog (Årets Hotdog) og den mest sælgende hotdog (Hotdog Konge). Derudover kåres årets innovative hotdog, som gives for kreativitet. Dommerpanelet vælger en vinder i kategorierne ‘traditionel hotdog’ og ‘moderne hotdog’. 

Hotdog DM 2017

Overskuddet går til BØRNEfonden

For publikum er der mulighed for at købe de forskellige hotdogs. Overskuddet herfra går hvert år til et velgørende formål. I 2015 blev der samlet 228.000 kroner ind til organisationen BØRNEfonden. Pengene gik til etablering af et børne- og sundhedscenter i Mali, Afrika.

Hotdog DM 2017

Det store trækplaster

Hotdog DM er et af Food Festivals helt store trækplastre, og tiltrækker hvert år et stort publikum. Mesterskabet har ry for at stå bag hotdog-serveringer af meget anderledes og speciel karakter. Vi har således været vidne til hotdogs med levende citronmyrer, ”røde pølser” i kulsorte brød samt hotdogs serveret af maskerede og dansende tjenere.

Vil du stille op til dette års Hotdog DM? Så skriv en mail til hotdog_dm@thefoodproject.dk

Hotdog DM 2017