Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

HULLET spiller på Teatret Svalegangen

Af anders@sommersangdigital.dk

Dybdegravende komedie om mænd, biler, kærlighed, eksistentialistisk samhørighed, imploderende planeter og walkie-talkier. Von Badens ”hullet” får dk-premiere i aarhus 2. december 2017.

 

Eksistentialisme på en mark

Efter Von Badens succeskomedie “Under Gud, Over Loven”, der havde DK-premiere på Teatret Svalegangen i september 2016 og som skuespiller Frederik Meldal Nørgaard blev nomineret til Reumert for, vender gruppen nu tilbage med HULLET – en eksistentialistisk komedie, der stolt lader sig inspirere af Peter Seebergs absurde novelle af samme navn og af Samuel Becketts udødelige klassiker “Mens Vi Venter På Godot”.

HULLET svalegangen

Flemming og Torben står på en mark. De skal grave et hul, og deres chef har givet dem besked på, at hullet ikke kan blive for dybt. Som de flittige arbejdsmænd de er, gør de hvad de får besked på, men chefen kommer ikke tilbage, og snart er det kun et spørgsmål om tid, inden de rammer jordens indre. Men graver man ind i jordens kerne, kan det udløse en implosion af kosmiske dimensioner. HULLET er eksistentialisme på en mark, filosofi i gummistøvler og en unik chance for at opleve den mystiske og ofte svært beskrevne størrelse, som er kærlighed mellem mænd. Skuespiller Henrik Vestergaard udtaler: “HULLET har den fantastiske kvalitet for en spiller, at den er en helt simpel historie om to mænd, holdt i en næsten filmisk realisme, hvor man kan fokusere på karakterernes psykologi ohg situationen, men den har også et lag i personernes relation, som er et rørende og absurd stykke prosapoesi, der tager røven på skuespillerne og forhåbentlig også publikum.”

 

Walkie-talkier og mandekærlighed i Aarhus og København

Torben og Flemming er mænd, som ikke er bange for at få beskidte hænder, som kan finde ud af at nyde en bajer i pausen, som taler om Audi’er og homo-dinosaurer, og som løser konflikter med et knytnæveslag eller to. Men under de grove overflader rummer de også hemmelighedsfulde dybder, og jo længere de graver sig ned, jo tættere kommer de på deres venskabs fundament, som sættes på prøve sammen med jordens skæbne. HULLET får DK-premiere på Teatret Svalegangen.

 

Dato 2. – 16. dec 2017

Sted: Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, Aarhus C

Scene: Ny Sal

Tidspunkt: Tirsdag – fredag kl. 19:30, lør. kl. 16

Pris: 195 kr. inkl. gebyrer

Varighed ca. 75 min.

Billetter kan købes her:

 

HULLET spiller på Teatret Svalegangen

Fakta

Medvirkende: Frederik Meldal Nørgaard og henrik vestergaard

Tekst: Brian Wind-Hansen

Instruktion: Morten Lundgaard

Scenografi: Laura Rasmussen

Produceret af Von Baden

Foto: Creative Zoo

HULLET spiller på Teatret Svalegangen

Del artikel

Andre læser også