ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er en sovestol?

Af Annoncør

Går du og tænker over, hvad der kunne være en god tilføjelse til dit hjem?

Måske du bor småt, men gerne vil have plads til overnattende gæster. Eller måske du blot vil udnytte den plads, du har, på den bedst mulige måde.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Bedre Nætter

Vi ved alle godt, hvad en sovesofa er. Men noget du måske ikke vidste fandtes, er intet mindre end en sovestol. Hvad søren? Nu skal du høre, lige præcis hvad en sovestol er.

Ikke bare en stol, du kan sove i

En sovestol ligger ikke langt fra at være en stol, du kan tage en eftermiddagslur i. Ligesom ved en chaiselongsofa, hvor det ene sæde er lidt bredere end de andre.

Den ligger heller ikke langt fra at være en sovesofa. Men hvad er det så?

Tænk på en sovestol som en sovesofa, bare mindre. Det er stol, du kan have stående i stuen, som et sted, man kan slænge sig i med en god bog. Eller du kan have den stående som en chaiselong til din sofa.

Praktisk løsning til små hjem

Hvis du bor småt, har du måske overvejet at købe en sovesofa. Men nogle gange, er det bare ikke helt nok. Og derfor kan en sovestol måske være noget for dig.

I en sovestol har du en stol, som du kan slå ud til en seng. Det er praktisk, hvis du bor småt, og ikke har plads til både sofa, seng og stol. Samtidig er der plads til opbevaring af eksempelvis dit sengetøj inde i stolen, så du nemt kan lave det til en seng, når du skal sove, eller når du har overnattede gæster.

Multifunktionalitet

I moderne hjem sættes der stor pris på udnyttelse af plads, og multifunktionelle møbler er blevet rigtig populære. Det giver dig en fleksibilitet i hverdagen, der næsten ikke er til at undvære, når først man har det.

Del artikel

Andre læser også