Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad gik der galt her? Åbne, lukke, åbne igen og nu lukket – restaurant i Guldsmedgade er lukket

Af Line Ingwar Karlsen

Burger Brothers er lukket igen. Vi har været forbi tre gange, hvor der ifølge deres hjemmeside burde have været åbent. Men vi mødte en lukket dør. Vi har skrevet to gange til restauranten. Ringet til dem på deres telefonnummer. Der er ingen reaktion. Lidt underligt, hvis man vil drive en forretning og gerne vil have kunder.

Tomme lokaler

På Burger Brothers hjemmeside står der ikke noget om, de er lukket. Dårlig stil, hvis man som gæst møder en lukket dør.

Inventaret er fjernet fra lokalerne, og de har ikke haft åbent de sidste tre uger, og deres hjemmeside er suspenderet (https://www.burgerbrothers.dk/cgi-sys/suspendedpage.cgi).

Vi har spist hos Burger Brothers en gang, og maden var ikke dårlig. Dog ret fed i det og halvkold. Men det var ikke det værste. Det var røgen og madosen. Vi lugtede for vildt af mad og friture efterfølgende. Tøjet var så slemt, at andre ligefrem kommenterede det. En spurgte, om vi var skvattet i den gyldne brønd. En anbefalede os et bad. Knap så fedt. Vi havde jo bare været ude at spise.

 

Henvendelser fra skuffede gæster

Vi har fået fem henvendelser her på Aarhus Update fra gæster, som enten havde bestilt bord i den tro, de havde bord, eller gæster som havde læst på deres hjemmeside, at der var åbent. Fælles var, at de mødte en låst dør, da de kom til restauranten.