Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad kan Castor olie gøre for din hud?

Af Annoncør

Er du en af dem, som kan syntes, at hud-og hårplejeverden kan virke kompleks og uoverkommelig og meget dyr, men samtidig virkelig ønsker at pleje din hud, din krop og dit hår, dog uden at skulle bruge hele din opsparing på samtlige produkter der gør det ene og det andet. Så er du bestemt ikke alene. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Castorolie.dk

Naturlige produkter, som naturen selv producere har vundet indtrængen hos mange af os, fordi vi ved hvad der er i og det er som regel produkter, som har mange gode egenskaber og fordele og som samtidig kan anvendes til hele kroppen – inklusive håret. Et eksempel er kokosolie, som mange i dag bruger eller engang har brugt. Olien bruges som hårmaske, makeupfjerner og bodylotion.

I det gamle Ægypten blev fordelene udnyttet til at helbrede flere hudlidelser, hævelser og irritationer, samt forstoppelse. Desuden blev det også brugt som hud-og hårpleje.

Castor oliens mange egenskaber for krop og sjæl

Det har vist sig, at Castor olie, også kaldt ricinusolie og amerikanskolie, har flere egenskaber og fordele for huden og håret. Olien bruges i flere produkter, fordi den har fugt- og glansgivende egenskaber og trænger nemt ind i huden.

Der findes flere fordele ved Castor olie. Hvis du har tør hud, er Castor olie også meget fordelagtig at anvende. En af årsagerne til at olien har store fordele er pga. dens indhold af oleic acid (oliesyre), som øger den evne til at trænge ned i huden.

Castor oliens mange fordele – kan den redde din hud?

Andre fordele ved Castor olie kommer fra dens indhold. Modsat mange andre hudplejeprodukter er Castor olie fuldstændig fri for skadelige stoffer og parfume, hvilket også kan være en fordel, hvis du har f.eks. parfumeallergi. 

Hvis du vælger en Castor olie, som er økologisk og koldpresset, så får du en olie, som er meget tæt på at være naturlig og som der slet ikke er ændret på.

Hvis du tager Castor olie i brug, så får du en billig og et meget nyttefuldt plejemiddel, som kan hjælpe din huds sundhed på vej. 

Husk, at hvis du lider af hudsygdomme eller på anden måde døjer meget med din hud, så er det altid at anbefale at kontakte din læge og få en professionel til at undersøge det, så du kan få de helt rigtige midler til at hjælpe din hud på vej. Informationen i denne artikel kan på ingen måde erstatte det.

Del artikel

Andre læser også