Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad skal du overveje ved køb af ny seng?

Af Annoncør

Ønsker du at få en ny seng, fordi den gamle ikke levner nok plads på madrassen til en ny livsstil med kæreste, eller du slet og ret er typen, der kan få en regnvejrsdag til at gå under dynerne og ønsker så meget plads at boltre dig på som muligt?

Annoncørbetalt indhold leveret af: sengespecialisten.dk.

Svært er det ikke at finde en god seng uden at lede for længe, men vil du vælge en helt rigtig, har du meget at overveje fra madras til størrelse og elevation.

Vælg en elevationsseng med elektrisk justering

Leder du efter en elevationsseng i Aarhus? Det kunne sagtens være aktuelt, hvis du kan lide at læse i sengen eller blot vil hvile med hovedet eleveret. Elevationssenge kan du nemlig finde med elektrisk justérbare bunde, der kan støtte op om ryggen, fødderne eller nakken – og evt. af kombinationer af de tre. Hvis dine præferencer til liggeposition skifter fra nat til nat, så er en elevationsseng et must.

Skal du vælge fjedre, skum eller latex?

Hvilken madras skal du vælge? Du har flere muligheder, for hvor madrasser med fjedre stadigvæk har en dominerende rolle på markedet, er memoryskum og latex værd at overveje, da de ofte giver højere komfort. Memoryskum former sig efter kroppen, så dit bevægeapparat vil ikke møde meget modstand over nattens løb. Og latex er meget holdbart, komfortabelt og tit også et miljøvenligt valg.

180×200 cm er den rette størrelse til dobbeltsengsmadras

Når du køber en madras til to personer, vil mål på 180×200 cm være nok til, at de fleste par kan sove bekvemt selv de nætter, hvor I ikke er så meget for at ligge op ad hinanden. Vigtigt er det, at den seng, du ender med at købe, både giver mulighed for de kærlige omfavnelser og så søvn for sig selv.

Senge er der mange af – find den, der passer dig bedst.

Del artikel

Andre læser også