Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad skal du spise i efterårsferien? Her er tre gode bud

Af Jan L. Pedersen

Spis dig mæt og glad i efterårsferien, når DiningSix inviterer indenfor til særlige menuer hos både KöD, Basso og Klokken – og så endda til priser, der kan få dig til at holde varmen selv i det koldeste efterårsvejr.

Efterårsferien venter lige om hjørnet, og det er vi mange, der glæder os til. For udover, at uge 42 ofte giver anledning til en masse gode stunder med familie og venner, så er der også altid en masse restaurantoplevelser at hente i byen. DiningSix vælger at hylde efterårsferien med netop gode madoplevelser ved at invitere indenfor hos både Basso, Klokken og KöD til særlige menuer til skarpe priser. Sådan skriver de på deres Facebook-side

Kom med en smuttur til Italien, når Basso disker op med velkomstbobler og 10 italienske serveringer for bare 298,- pr. snude, eller tag forbi KöD, hvor du kan vælge 2 retter for 250,- eller 3 retter for 300,-. Her står menuen på sprøde tempura tacos til forret, en saftig Ribeye på 300g med diverse ilbehør til hovedret og en lækker dessert med vanilje, æble og hvid chokolade. Er du mere til en god frokost, så er det Restaurant Klokken, du skal tage på. Hver dag til frokost serverer de nemlig en frokostplatte med 3 stk. højtbelagt smørrebrød inkl. en stor øl eller sodavand for 175,-.

De særlige menuer gælder mandag t.o.m. torsdag i uge 42, og alt du skal gøre for at sætte tænderne i de lækre tilbud er at skrive ”EFTERÅR” i kommentarfeltet, når du booker dit bord.

Del artikel

Andre læser også