Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvem bliver landets nye store musiknavn? Festival kommer med gode bud

Af Freja Dumont

Hvem bliver landets nye store musiknavne? Det kommer endagsfestivalen Oppenheimer med sit bud på, når showet skydes i gang fredag d. 16 september på spillestedet Radar i Aarhus.

På aftenen får 5 danske artister muligheden for at optræde foran et større publikum, som ovenikøbet inkluderer branchefolk, når der for 21. gang afholdes Oppenheimer Festival.

Billetsalget er allerede godt igang, og der er lagt op til et brag af en fest!

I løbet af aften vil publikum få muligheden for at se kunstnerne WIDE, Iris Loom, NØX, Downtown July og SZIM – og for den nette sum af 100kr!

Har præsenteret etablerede navne

Siden festivalens start i år 2000 har Oppenheimer været med til at præsentere navne som Dúné, Zar Paulo, Aksglæde, Velvet Volume og mange flere.

Det er altså nogle af dansk musiks lysende stjerner og efterfølgende etablerede navne, som tidligere har givet den gas med deres musik til Oppenheimer festival.

Igen i år er det et udvalg af musikbranchefolk, der peger på, hvem der skal spille på årets festival.

“Ligesom tidligere tager vi imod ansøgninger gennem vores open call-system, hvor alle har mulighed for at ansøge.

Når ansøgningsrunden lukker, begynder en lyttejury, bestående af en række kompetente branchefolk, at lytte til den indsendte musik. Juryen udpeger herefter fem artister, som kommer på programmet”, udtaler forperson Frederik Pandal.

“Vores ambitioner er at bygge bro mellem nye talentfulde artister og den etablerede danske musikbranche.

Derfor har vi fortsat vores tætte samarbejde med Promus, der til daglig arbejder med at styrke og ruste artister til de udfordringer, man som musiker kan opleve i branchen”, fortsætter Frederik Pandal.

I samarbejde med Promus arrangeres “Meet the talent”, som er en slags speeddating, hvor 20 udvalgte ansøgere til Oppenheimer 2022 får lov at præsentere deres musik for en række branchefolk.

“I vores daglige arbejde med at knytte de nye talenter sammen med musikbranchen er det helt oplagt, at vi samarbejder med Oppenheimer.

Her kan vi give de deltagende bands og solister muligheden for at komme i dialog og netværk med musikbranchen igennem vores ’speed meeting’-initiativ, som kører samme dag som selve Oppenheimer”, siger Jesper Mardahl, der er leder af Promus.

Hvad: Oppenheimer festival 2022
Hvor: Spillestedet Radar i Aarhus
Hvornår: 16. september kl. 19

Del artikel

Andre læser også