Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken gave skal du give kvinden i dit liv?

Af Annoncør

Det er ikke alle der bryder sig om at hverken skrive eller modtage ønskesedler. Nogle ser det som bestillingssedler, som er alt for specifikke og beordrende, og andre synes de virker upersonlige. Derfor vil mange langt hellere overraske deres nære og kære med betænksomme gaver.

Den er vi helt med på, men vi udelukker samtidig ikke, at nogen så får seriøst brug for hjælp med kreativiteten. Derfor er vi her klar med nogle gode gaveidéer til kvinden i dit liv – det være sig din mor, kæreste, datter, søster eller nabo.

En ring på fingeren? 

Det lyder som en kliché – og det er det også. Ringe til kvinder kan bare noget. Nogen elsker det, nogen hader det. Har du en kæreste, som længe har vinket ihærdigt med en vognstang om noget frieri, så er det måske alligevel ringtid.

Men faktisk er det ikke kun kæresten, der bliver glad for en ring. Kender du en kvinde, som er glad for ringe, så er det bare med at kaste dig ud i det. Er du ikke direkte i familie med hende, skal du dog være varsom med, hvordan du giver den. Undgå for eksempel at binde dit snørebånd, mens hun åbner æsken.

Fotoalbum

Et billede siger mere end tusind ord – og kan spare dig for et langt kort. Mange hjemmesider tilbyder flotte opsætninger og print af hjemmelavede fotobøger, og det er en god måde at give en gave fyldt med gode minder.

Her kan du let samle billeder af venner og familie, og en sådan fotobog vil især glæde forældre og søskende, som har en masse gode minder med dig at se tilbage på. Fotobøger til børn er desuden også et hit, idet de elsker at se på billeder af sig selv i selskab med deres nærmeste.

Oplevelser

En oplevelse er altid en original gave. Og her taler vi ikke bare om det klassiske gavekort til en tur i biffen. Oplevelser kan være så mange ting. Det kan være en skovtur med det hele, en cykeltur til modtagerens yndlingsby eller et lille ophold af en art.

Er det en person du ikke ser ofte, kan gavekortet simpelthen også bare lyde på lidt kvalitetstid bare jer to. Her er det underordnet hvad gavekortet ellers indeholder, så længe det byder på masser af mulighed for gode samtaler og nye minder sammen.

Del artikel

Andre læser også