Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan skal den smage? Cock’s & Cows hylder byen med særlig Aarhus-burger

Af Jan L. Pedersen

Hvis Aarhus var en burger, hvad ville den så indeholde? Netop det spørgsmål har man sat sig for at finde svaret på hos Cock’s & Cows, som med hjælp fra byens borgere vil lave en helt særlig Aarhus-Burger.

 

I et opslag på Facebook spørger Cock’s & Cows hvordan den ultimative Aarhus-burger skal være. Burgeren som ikke alene skal være en hyldest til byen, men også til byens hold AGF, kommer til at hedde De Hviie. Det ligger fast. Til gengæld ved man endnu ikke hvad burgeren skal bestå af. Det er her aarhusianerne kommer ind i billedet. Restauranten beder nemlig om forslag til, hvad burgeren skal indeholde, og hvis man går rundt med en burgerkok i maven, kan man indtil den 22. september give sit besyv lige her.

Udover chancen for at få en burger foreviget på menuen, er alle som kommer med et bud med i konkurrencen om 2 De Hviie-burgere på huset. Efter den 22. går voteringen i gang og det bedst bud vælges.

Det er planen, at Aarhus-burgeren for første gang skal serveres d. 1. oktober, og det er noget man glæder sig til hos Cock’s & Cows. ”Vi glæder os helt vildt til at se, hvordan folk synes en Aarhus-burger skal være, og hvem kan vide det bedre end mennesker der bor i byen. Mest af alt glæder vi os dog til at få lov at servere den for en hel masse mennesker,” Lyder det fra Karin Kierstein, som er daglig leder for Cock’s & Cows.

Del artikel

Andre læser også