ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor er en ulykkesforsikring så vigtig?

Af Annoncør

De fleste af os er nok vokset op med nogle forældre, som har lært os, at forsikringer er en god ting at have. Der er selvfølgelig ikke nogen, som ønsker, at være overforsikret, da det både er unødvendigt og dyrt, men på den anden side er det heller ikke godt at være underforsikret, da det i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt. 

Overordnet, så har man en forsikring, som skal dække hvis uheldet er ude. Måske kører du galt, og dermed skal gøre brug af din bilforsikring. Det kan også være, at I får indbrud, og dermed skal gøre brug af jeres indboforsikring. Det kan også være, at du falder og slår nogle tænder ud, her skal du benytte dig af din ulykkesforsikring.  

Hvad dækker en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring er måske den mest brede forsikring i den forstand, at den dækker over mange forskellige ting. En ulykkesforsikring skal du bruge, hvis der sker en ulykke med dig selv. 

Det kan være din egen skyld, for eksempel at du falder i byen, eller det kan være at andre er medvirkende til ulykken. Når det kommer til udbetaling, så snakker man om méngrad – det vil sige, hvor store mén får du af ulykken. I princippet bør man melde alle ulykker til sin ulykkesforsikring, så man er sikker på at være berettiget til en udbetaling, hvis man får en méngrad senere hen i livet af en gammel skade.

Mange forsikringsselskaber 

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber, og har du i forvejen andre forsikringer hos én forsikringsvirksomhed, så kan du med fordel have ulykkesforsikring samme sted. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en del forskel i prisen på din ulykkesforsikring hos de forskellige forsikringsselskaber, så du kan med fordel udforske markedet og se hvilken dækning, pris og selskab, som passer bedst til dig.

Del artikel