Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor kasketter med logo er et must have for dit firma

Af Annoncør

Caps og kasketter er noget, alle kan bruge indimellem, og derfor er det en gylden mulighed for dig, der driver dit eget firma. Uanset størrelsen, om du er veletableret eller helt ny, eller om du har mange eller få medarbejdere, kan kasketter med logo tryk hjælpe dig på flere måder.

Der findes mange måder at bruge hatte og kasketter til markedsføring og promovering, og du kan gøre brug af dem med en lille investering. Her kan du lære mere om, hvordan du kan bruge den smarte og diskrete reklamemetode, og hvorfor du bør bestille caps med logo tryk til dit eget firma.

Reklamekasketter med tryk til messer og giveaways

Hvis du med jævne mellemrum kommer ud på messer, konferencer og til events, er blikfang noget af det vigtigste, du kan have med dig. Alternativt kan du risikere at drukne i mængden, og du vil ikke opleve den helt samme succes.

Det er her, caps med logo tryk kommer ind i billedet! Du kan bruge kasketter med logo, så folk kan se dig og dine medarbejdere, og nemmere finde jer. Logoet binder jer sammen med jeres stand, og det vil blive nemmere at genkende jer, hvis I møder nogle interesserede potentielle kunder væk fra jeres bord.

Du kan også bruge kasketter med tryk i forbindelse med konkurrencer og giveaways. De kan være flotte, unikke præmier sammen med evt. gavekort eller andre ting, som kun kan fås gennem dit firma.  Det skaber en følelse af eksklusivitet, og logoet vil blive spredt mere rundt og er pludselig lettere genkendeligt.

Der er mange måder at bruge caps og kasketter på, og det er altid en god ting at have på lager. Kig udvalget igennem, og find en stil, der passer til dit brand på: www.wpro.dk

Et godt logo giver god omtale

Der er en smule ekstra arbejde i caps med logo tryk, som du skal huske at udføre nøje. Først og fremmest skal du se på dit logo; hvis der både er logo og navn på dit firma, og de to ikke ser gode ud sammen på tekstil som kasketter, kan det være, du skal fjerne firmanavnet. Du vil stadig opnå genkendelse, når folk ser dit logo.

Farver er også en vigtig komponent. Hvis du har et logo, der er gult, er en orange kasket nok ikke det bedste valg. Husk på, at dit logo skal kunne ses, og derfor skal kontrasten være stor nok til let genkendelse.

Du kan bruge lidt tid på at sammensætte dit logo med forskellige andre farver, inden du bestiller det endelige tryk. Sådan får du det bedst mulige resultat, og dine caps med logo tryk bliver både pænere og mere eftertragtede.

Del artikel

Andre læser også