Hyggelig efterårsmiddag: Ølbraiserede svinekæber og ad libitum drikkevarer
Der er nyheder på menuen hos Restaurant Spiselauget – og endnu engang er der noget for enhver smag.
Som altid følger der drikkevarer ad libitum med deres aftenmenuer, så der er lagt op til en hyggelig aften med dem, du holder af.
Denne gang har restauranten lavet en barbuffet, så det er nemt at få fyldt glasset op, når man tørster.
Mandag: Efterårsgryde med grov mos og kål
Mandag aften byder Spiselauget på den ultimative comfort food.
Her serveres der nemlig ølbraiserede svinekæber i varme krydderier. Hertil grov mos med persille og muskat samt vinterkål med pæredressing, let saltet agurk og ristede valnødder.
Du må spise alt det mad, du kan, og samtidig er der ad libitum af husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavet skovbæriste, alkoholfri øl og vin samt isvand.
Prisen er 245 kroner pr. person for to timer.
Tirsdag: Kylling Danois med kartofler og hjertesalat med mormordressing
Om tirsdagen byder aftenmenuen på kyllingebryst med sauce suprême.
Hertil serveres rabarberkompot, syltet agurk, frisk persille, kartofler og hjertesalat med mormordressing.
Og så kan du nyde drikkevarer af libitum: husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavet skovbæriste, alkoholfri øl og vin samt isvand.
Prisen er 245 kroner pr. person for to timer.
Fredag og lørdag: Asian Street Food vol. 2
Fredag og lørdag serveres en ny version af Spiselaugets koncept Asian Street Food.
Her kan du sætte tænderne i:
– Tonkatsu med teriyaki og forårsløg.
– Tempurarejer med sød wasabimayo.
– Stegte ris med grønt.
– Laks marineret i ponzu.
– Kål vendt med kimchidressing.
Menuen er inkl. følgende af libitum drikkevarer: husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavet skovbæriste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand.
Prisen er 345 kroner pr. pers. for to timer.
Bemærk at asian street food serveres på onsdage og torsdage efter den 15. november.
Du kan læse mere og booke bord til aftenerne her.