Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skyder december i gang: Kom til hyggeligt jule-event i Magasin

Af Michael Qureshi

Julen har alle dage været en magisk tid i Magasin, og i år er ingen undtagelse, når stormagasinet i Aarhus skruer op for julestemningen og inviterer kreative sjæle på juleworkshop i samarbejde med den nye og spændende kunstner Trine Petz fra Galleri Petz i morgen torsdag den 1. december.

Det er blot den første i rækken af flere hyggelige jule-events december i Magasin, skriver stormagasinet i en pressemeddelelse.

Julen har for alvor meldt sin ankomst, og for mange byder den kommende tid på hyggelige familiedage, juleklippeklister og ikke mindst gaveindkøb.

Er du en af dem, der slet ikke kan få nok af højtiden, og elsker du at kaste dig ud i kreative projekter, er der gode nyheder i vente.

Lav personlig julepynt

I samarbejde med Galleri Petz inviterer Magasin Aarhus til en hyggelig juleworkshop, hvor aarhusianere under kyndig vejledning fra indehaver Trine Petz kan lave personligt julepynt eller dekorative til-og-fra-kort i keramik.

Skyder december i gang: Kom til hyggeligt jule-event i Magasin

“Vi ser meget frem til at få besøg af Trine Petz, der tager os med ind i sit kreative univers af farverig og feminin keramik.

Her deler hun ud af sine tips og tricks, og vi er sikre på, at Trine uden tvivl kan inspirere mange til at slippe kreativiteten løs og skabe magisk julepynt eller fine til-og-fra-kort, der spreder juleglæde rundt om i de danske hjem og giver årets julegaver et ekstra personligt touch,” siger Suzan Papuga, der er Store Manager i Magasin Aarhus.

Hos Galleri Petz er alt keramik som julepynt, skåle, lysestager og fade formet og malet i hånden, så hver enkel kreation har sit helt eget unikke udtryk.

Spotter spændende kunstnere

For Trine Petz tog projektet for alvor fart, da hun for et par år siden viste sin keramik frem på Instagram, og det er derfor ikke uden grund, at stormagasinet har kastet sig over et samarbejde med kunstneren.

“I Magasin har vi en klar målsætning om at gøre en forskel for upcoming kunstnere og designere, og derfor indgår vi løbende spændende samarbejder, der giver spirende talenter mulighed for at vise deres kreationer frem.

Vi er derfor rigtig glade for at kunne støtte en fantastisk ildsjæl som Trine og samtidig invitere kunder på endnu et hyggeligt juleevent,” siger Suzan Papuga.

Du kan udfolde dine kreative juleideer sammen med Galleri Petz i Magasin i Aarhus torsdag den 1. december fra klokken 16-18. 

Events skaber stor kundetilfredshed

Workshoppen med Galleri Petz er bare et af mange events i Magasin, som juleshoppende kunder kan se frem til i december, og ifølge stormagasinets undersøgelser skaber de mange events stor kundetilfredshed i samspil med Magasins øvrige tiltag.

I en undersøgelse, som Magasin har foretaget blandt et udsnit af besøgende, står det klart, at Magasins inkluderende rammer er vigtige for kunderne.

Her svarer kunder, at de bl.a. vælger Magasin til, fordi det er en indbydende oplevelse at besøge forretningen.

Mange svarer desuden, at de især i julen vælger Magasin til, fordi det godt sted at købe julegaver – noget, der stemmer godt overens med, at Magasin historisk set er kendt som hele Danmarks julegavehus.

Skyder december i gang: Kom til hyggeligt jule-event i Magasin
Trine Petz

“Vi arbejder hver dag på at skabe de allerbedste rammer for vores kunder og for at gøre Magasin til et sted for alle, hvor de mange shoppende får unikke og personlige oplevelser.

I Magasin Aarhus vil der som sædvanligt være et væld af oplevelser for alle aldre, og i år kan kunderne helt specifikt opleve følgende events i december:

  • Torsdag den 1. december, kl. 16.00-18.00: Lav personligt julepynt i keramik eller til og fra kort med den lokale kunstner Trine Petz fra Galleri Petz
  • Torsdag den 8. december, kl. 16.00-18.00: Lav personligt julepynt til workshop med influencer Johanne Kohlmetz og KreaGruppen
  • Torsdag den 1. og 8. december, kl. 16.00-18.00: Alle Goodie-medlemmer kan hente en gratis julegave til sig selv, eller en de holder af
  • Lørdag den 10. december, kl. 12.00-18.00: Se hvordan de kongelige porcelænsmalere sætter deres penselstrøg, når vi inviterer inden for til Royal Copenhagen værksted
  • Hver torsdag indtil jul, kl. 16.00-18.00: Musikalsk optræden af upcoming lokal kunstner
  • Hver fredag indtil jul, kl. 16.00-18.00: Flødeboller til alle Goodie-medlemmer
  • Hver lørdag indtil jul, kl. 13.00-15.00: Find det folierede mobile køkken og få en kop lun gløgg

Det er i høj grad noget, som kunderne vægter højt, ligesom de mange events vi afholder i løbet af året for både kunder og Goodie-medlemmer er noget, der bliver taget rigtig godt imod, viser vores tilfredshedsundersøgelser,” siger Suzan Papuga og fortsætter:

“Fremadrettet kommer vi til at sætte endnu mere fokus på at tilbyde vores kunder og Goodie-medlemmer flere fordele og oplevelser, og det kommer de til at mærke allerede her i julen, hvor vi tilbyder dem særlige personlige services og oplevelser – både online og fysisk i vores forretninger,” afslutter hun. 

Del artikel

Andre læser også