ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop frigivet: Ekstra billetter til ‘Aftenjul’ i Den Gamle By

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Den Gamle By.
Foto: Den Gamle By.

Der gik ikke længe fra, at Den Gamle By løftede sløret for, at de gentager sidste års store succes med Aftenjul, til at der var fuldstændig udsolgt på alle udvalgte datoer.

Men nu er der altså godt nyt, hvis du ikke nåede at få fingrene i billetter til det hyggelige jule-arrangement.

Helt ekstraordinært er der nemlig netop frigivet 250 billetter til de kommende Aftenjul i Den Gamle By. Er du hurtig, kan du således sikre dig en billet enten 9., 10, 16. eller 17. december.

Aftenjul kan opleves fra klokken 18 til 21, hvor du får en helt særlig aftenoplevelse i de stemningsfulde og julepyntede gader, efter mørket er faldet på i Den Gamle By.

Billetterne kan købes lige her.

Særlige juleoplevelser

Intet juletræ uden stjerne i toppen. Ingen risalamande uden mandel. Og ingen jul i Aarhus uden et besøg i Den Gamle By. Sådan er det simpelthen bare!

Til Aftenjul kan du se, smage og dufte julens historie. Her vil være mørkerundvisninger i julelygtens skær og fortællinger om julens historie fortalt af Den Gamle Bys eksperter.

Dørene åbnes for et begrænset antal gæster, som får mulighed for en eksklusiv aftenoplevelse, hvor man kan besøge juleboderne, som blandt andet sælger flydende og runde æbleskiver, vildsvinepølser og biskop-punch.

Det er også muligt at smage på julens traditioner på restaurant Gæstgivergården, der blandt andet har langtidsstegt ribbensteg, stegt marineret sild og risalamande på menuen.

I Møntmestergården vil der være historier om nisserne, lysedugen og julens smukkeste salme ligesom der I 1700-tals værtshuset Winekes Kælder vil blive serveret risengrød.

Ud over de særlige aftenoplevelser er der naturligvis også julelys i 1927- og 1974-kvartererne, rigtige æbleskiver, boder, butikker og restauranter og ikke mindst de julepyntede udstillinger, der viser julens historie og de mange traditioner gennem 400 år.

Du kan læse mere om programmet og bestille billetter her.

Del artikel

Andre læser også