ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Allerede udsolgt: Nu kommer der eksta datoer til ‘Aftenjul’ i Den Gamle By

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Den Gamle By.
Foto: Den Gamle By.

Tidligere på uge løftede Den Gamle By sløret for, at de igen i år gentager sidste års store succes med Aftenjul.

Her åbnes dørene for et begrænset antal gæster, som får mulighed for en eksklusiv aftenoplevelse af Jul i Den Gamle By, hvor man kan se, smage og dufte julens historie.

De fire første datoer er allerede tæt på at være udsolgt, og derfor er der nu fundet to ekstra datoer frem i (jule)kalenderen.

Det bliver fredag 16. december og lørdag 17. december kl. 18 til 21, og billetterne kan købes lige her.

Særlige juleoplevelser

Intet juletræ uden stjerne i toppen. Ingen risalamande uden mandel. Og ingen jul i Aarhus uden et besøg i Den Gamle By. Sådan er det simpelthen bare!

Til Aftenjul kan du se, smage og dufte julens historie. Her vil være mørkerundvisninger i julelygtens skær og fortællinger om julens historie fortalt af Den Gamle Bys eksperter.

Der vil også være mørkning i Møntmestergården og historier om nisserne, lysedugen og julens smukkeste salme. I 1700-tals værtshuset Winekes Kælder vil der blive serveret risengrød.

Ud over de særlige aftenoplevelser er der naturligvis også julelys i 1927- og 1974-kvartererne, rigtige æbleskiver, boder, butikker og restauranter og ikke mindst de julepyntede udstillinger, der viser julens historie og de mange traditioner gennem 400 år.

Du kan læse mere om programmet og bestille billetter her.

Del artikel