Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

Af Jan L. Pedersen

Lykkes Grill har i lang tid levet et stille liv. 30 år sådan cirka. Flere vil spørge: Hvor ligger Lykkes Grill? Den ligger op ad Randersvej umiddelbart på den anden side af Ringvejen. Men den lukkede og slukkede endeligt lige før sommerferien. Efter en større ombygning er den gamle grillbar blevet omdannet og indrettet til en cool og moderne indrettet pitabar med navnet, Hytten.

 

 

Her er det kvalitet fremfor kvantitet

Ejeren kender branchen og ved godt, hvilke faldgruber der er, og hvad et kæmpe menukort betyder for kvaliteten af den mad, som laves, fortæller Edris Karimi, som har flere års erfaring i branchen. Han har altid haft en forkærlighed for god og hurtig mad, som smager godt. Han er yderst opmærksom på, at en pita skal laves med omhyggelighed, og især brødet er vigtigt. Det er lyst brød med hvedemel, som laves hos Hytten og ikke dem, vi ser i alt for ofte med majsmel og chiafrø. Dressingerne er hjemmelavede. Det samme med falaflerne. 

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

Salatbaren er pæn stor, selvom Edris Karimi anbefaler, at man ikke fylder alt for mange forskellige elementer i sin pita – og slet ikke fylder så meget i, at brødet revner, eller man skal spise den med en gaffel. En “rigtig” pita skal være hel og spises med fingrene. Sådan er det!

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

Ingen hastværk  

Hytten eller Pita hytten, som flere af de kunder, vi mødte i fredags, kaldte den, åbnede i juli måned. Men på grund af COVID-19 foregik åbningen i al stilhed. De lokale fandt hurtigt ud af, at pitaerne var helt forrygende gode. Efter lidt finpudsning af de sidste småting er Hytten klar til at melde deres åbning ud til et bredere publikum. Åbningstiderne er også kommet på plads, og de er mandag til fredag fra 11.30 – 21.00. Lørdag og søndag fra 13.00 til 21.00.

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

Enhedspris 

Prisen for en pita er 55 kroner, og en menu med fritter og valgfri sodavand koster 80 kroner. Det er uanset om pitaen er med flanksteak, en saftig græsk hakkebøf med egen krydderiblanding i, kylling eller falafel. Kødet bliver grillet over en gasgrill, mens man venter, så kødet er frisklavet. Udover pita er der også en salatbowl til 70 kroner. Mottoet hos Hytten er; god mad til ærlige priser.

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

Ingen udbring – kun hent selv

Hytten følger en ny tendens med, at deres mad ikke skal bringes ud via de større udbringes-leverandører på markedet. Grunden er, at maden helst skal spises varm, og det er den ikke efter 30 minutter i en rygsæk eller bag i en bil. Men man kan selv hente sin mad, og det er oplagt, da der er et utal af gratis parkeringspladser lige udenfor Hytten. Man kan bestille mad på telefon; 93 94 90 86

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

Vi er til for kundernes skyld 

God og nærværende betjening er vigtig for folkene i Hytten. De er yderst opmærksomme på, at betjeningen skal være personlig og effektiv. Kunder, som kommer efter fastfood, forventer, det går hurtigt, og man ikke bruger unødigt meget tid. Derfor er medarbejderne alle nogle med erfaring fra branchen, og der er en skarp arbejdsfordeling. Kunderne skal føle sig velkomne, og hvis de får god mad og god betjening, så kommer de nok igen, fortæller Edris Karimi. 

 

Et potentielt stamsted har set dagens lys. 

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

Hytten 

Egtvedvej 1
8200 Aarhus N
Telefon: 93 94 90 86
Mail: Kontakt@hytten.nu
Website: 
Facebook:

 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

Det handler om smag: Ny og ambitiøs pitabar i Aarhus Nord 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også