ANNONCE
I dag åbner FOOD CLUB i Aarhus: Madklubbens nye grønne tag-selv-bords-koncept
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I dag åbner FOOD CLUB i Aarhus: Madklubbens nye grønne tag-selv-bords-koncept

Med masser af grøntsager, råvarer i sæson og et minimum af madspild vil FOOD CLUB revolutionere buffetrestaurant-scenen. I dag åbner Madklubbens nye spisekoncept, FOOD CLUB, i et knap 100 år gammelt missionshus på Klosterport 6 i Aarhus.

 

Madklubbens nye grønne spisekoncept, FOOD CLUB, åbner i dag i Aarhus – nærmere bestemt i det gamle missionshus på Klosterport 6. Ambitionen med FOOD CLUB er at revolutionere det danske tag-selv-bords-landskab med et væld af lækre grøntsagsretter, et minimum af madspild og en spiseoplevelse, der samler alle om samme bord.

I dag åbner FOOD CLUB i Aarhus: Madklubbens nye grønne tag-selv-bords-koncept

“Om man veganer, kødelsker, vegetar, flexitar eller noget helt fjerde, så er FOOD CLUB stedet, hvor alle kan spise om samme bord. Vores kokke kreerer hver dag et grønt tag-selv-bord, som vi mener, det bør se ud i 2019. Det betyder, at man som gæst udelukkende skal koncentrere sig om at hygge sig med dem, man spiser sammen,” siger Anders Aagaard, ejer af Madklubben, som står bag FOOD CLUB-konceptet.

I dag åbner FOOD CLUB i Aarhus: Madklubbens nye grønne tag-selv-bords-koncept

Gæsterne på FOOD CLUB i Aarhus vil blive mødt af en farvestrålende buffet med masser af sprøde salater, smagfulde grøntsagsretter, veltilberedt kød, frisk fisk, en isbar med økologisk softice fra Hansens Is, kaffe fra Sigfreds og the fra Perchs. Det koster 275 kr. for 1,5 time med al den mad, vin, øl, limonade og sodavand, man har lyst til. Vil man fortsætte middagen, så koster en halv time ekstra 50 kr pr. person.

 

Minimum af madspild

En af FOOD CLUBs målsætninger er at have så lille et madspild som overhovedet muligt. Derfor har FOOD CLUB lavet et samarbejde med madspild-appen Too Good To Go, så man efter 21:00 kan fylde en boks fra tag-selv-bordet for kun 49 kr. Skulle der være mad til overs sidst på aftenen, har FOOD CLUB en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg, som dagligt henter den overskydende mad, så den skaber glæde og smil hos deres gæster.

I dag åbner FOOD CLUB i Aarhus: Madklubbens nye grønne tag-selv-bords-koncept

“Tag-selv-bordet kan være en de værste syndere, når det kommer til madspild. Men på FOOD CLUB vil vi det helt anderledes. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for, at vores mad bliver nydt af mennesker i stedet for at ende i skraldespanden,” fortæller Anders Aagaard. 

 

FOOD CLUB i Aarhus har åbent tirsdag – lørdag fra 17:30 – 22:00

 

Fakta:

  • Adresse: Klosterport 6, 8000 Aarhus C
  • Åbningstider:  tirsdag – lørdag – 17:30 – 22:00
  • Book bord på – http://food-club.dk
  • Kuvertpris fra DKK 275 inkl. drikkevarer
  • På godt et år har FOOD CLUB taget københavnerne med storm og givet mere end 70.000 gæster en helt ny form for madoplevelse.

 

FOOD CLUBS MANIFEST

Med FOOD CLUB vil vi revolutionere det danske tag-selv-bords-landskab. Vi vil vise, at et tag-selv-bord sagtens kan være centrum for en grøn, frisk og velsmagende kvalitetsmiddag, du kan nyde i lækre og hyggelige omgivelser. På FOOD CLUB er det kvaliteten og ikke kvantiteten, der er i højsædet, når vores kokke hver dag kreerer et sæsonaktuelt tag-selv-bord anno 2019.

 

FOOD CLUB elsker grøntsager

På Food Club knuselsker vi grøntsager. Vi mener de fortjener al den respekt og kærlighed, vi overhoved kan give dem. Derfor bliver du på FOOD CLUB mødt af en udpræget grøn buffet, som vores kokke sammensætter hver dag med udgangspunkt i årstidens grøntsager.

 

FOOD CLUB = minimum af madspild

På FOOD CLUB arbejder vi for at have så lille et madspild som overhovedet muligt. Hver dag efter 21:00 kan du derfor fylde en boks fra Too Good To Go fra tag-selv-bordet for kun 49 kr. Skulle der være mad til overs sidst på aftenen, har vi en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg, som dagligt henter den overskydende mad, så den skaber glæde og smil hos deres gæster.

 

På FOOD CLUB spiser alle ved samme bord

Vi elsker mad og alt det der sker, når mennesker mødes omkring maden. Nogle af de stærkeste sociale bånd bliver skabt, når vi nyder et måltid, sammen med dem vi holder af. Og på FOOD CLUB spiser alle ved samme bord. Om man veganer, kødelsker, flexitar, vegater eller noget helt femte, så er FOOD CLUB stedet, hvor der er lækker mad og drikke til alle, så man udelukkende skal koncentrere sig om at have det hyggeligt sammen.

 

FOOD CLUB elsker børnefamilier

På FOOD CLUB spiser børn under 6 år gratis, mens børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Vi synes, at børnefamilierne fortjener et helle, hvor man kan spise og slappe af sammen i stedet for at skulle stresse over madlavningen eller være nervøs for, om der nu også er noget mad, som falder i børnenes smag. Og hov. Fik vi nævnt, at der er økologisk softice fra Hansens Is til dessert? Selvfølgelig også til de voksne.

 

FOOD CLUB er kvalitet til rimelige penge

Vil du have den perfekte ramme for en dejlig  aften, passende til en hver lejlighed, så står FOOD CLUB klar med åbne arme. Her er ingen regning, der løber løbsk, da du på forhånd ved, hvor stor den bliver. Fra mandag til torsdag koster det 275 kr. mens fredag og lørdag koster 325 kr. for 1,5 time. for al den mad, vin, øl, limonade og sodavand, du har lyst til. Vil du fortsætte festen, så koster en halv time ekstra blot 50 kr. pr. person.

 

 

 

 

Del artikel