Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I den gode smags tjeneste: Havnens Fiskehus og Bichel går sammen på havnen

Af Line Ingwar Karlsen

To af Aarhus’ stolte forretninger, som begge stadig sætter en ære i, at kunderne får det bedste, de kan fremskaffe, er blandt andet Bichel Vine og Havnens Fiskehus. De gør meget ud af, at kunderne skal smage det, de laver, inden de køber det.

 

På fredag den 21.9 fra 14.00 til 17.00

Bichel Vine og Havnens Fiskehus i Aarhus slår på fredag den 21. september et slag for de mere eksklusive råvarer, så som østers og ægte caviar. Det sker i tidsrummet fra klokken 14.00 til 17.00.

 

Østers, som vi “normalt” ikke spiser

Havnens Fiskehus har fået mulighed for at importere Village Bay Østers af arten Crassostrea Virginica, som er amerikansk østkyst østers.


Village Bay Østers skiller sig ud fra de to østers, vi kender mest til her i Danmark – nemlig vores danske limfjordsøsters og ikke mindst den franske østers.


Smagen er meget afrundet og med god balance mellem sødme og salt. Noget mindre salt og mere fast i kødet end f.eks. den franske østers, og mindre mineralske i smagen end den danske limfjordsøsters. Imens vi venter på, at den danske limfjordsøsters kommer i sæson igen, slår vi et slag for denne fantastiske Village Bay Østers fra New Brunswick på Canadas østkyst, fortæller Jonas Tønsager fra Havnens Fiskehus.

Hjortshøjlund

Gratis smagsprøver

Havnens Fiskehus vil sørge for gratis smagsprøver på Village Bay Østers, (så længe lager haves, men lageret er stort) og Bichel Vine deler smagsprøver ud af lækker hvidvin, der komplementerer østersene, men også vine som passer til andre slags fisk og skaldyr. Vinhandlerne hos Bichel Vine er kendte for deres store viden om vine, så de gratis råd står i kø for at komme ud af munden på dem.


“Vi fylder butikken med lækre eksklusive fisk, skaldyr og meget andet friskfanget. Derudover vil der være flere gode tilbud denne dag. Blandt andet kan du få 30 gram White Sturgeon caviar fra Rossini Caviar og en pakke blinis for 299 kroner (Normalprisen er 387 kroner).

Havnens Fiskehus

Fiskerivej 6
8000 Aarhus C
Website: