Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I historiske omgivelser: Få en 3-retters menu for kun 225 kr.

Af Ane Johanne Damgaard

Nok går restauranten nærmest i ét med den historiske bygning: Aarhus Teater.

Udefra er det nemlig ikke nemt at gennemskue, hvad der gemmer sig bag den mørke indgang, men så snart du træder ind ad den, bliver du mødt af en varm og nedtonet stemning, hvor serviceniveauet er højt.

Diskokugler skinner fra loftet, og grønt neonlys glimter ned over de fintopdækkede borde – netop dét er essensen af Hack: Fine dining i festlige omgivelser.

Stolen giver dig et varmt kram, når du sætter dig og med personalet omkring dig, er det tydeligt at mærke: her er du i gode hænder.

På et splitsekund får du serveret vand enten med eller uden bobler, alt efter præference, og en brødkurv med hjemmebagt kuvertbrød tilsmagt med tomat og pisket smør tilsat persille (lækkert!).

Og så er det ellers bare med at kaste sig ud i menuen.

Lige nu og resten af året får du hele tre retter hos Restaurant Hack for 225 kroner. Du bestiller den lige her.

I historiske omgivelser: Få en 3-retters menu for kun 225 kr.

Kvalitetsråvarer til billige penge

Og så tænker du måske, at kvaliteten må være herefter, men nej…

Menuen er sammensat af de lækreste kvalitetsråvarer, som allerede ved bare et kig på beskrivelsen af dem, lover rigtig godt.

Restaurant Hack har kreeret en 3-retters menu, der ser sådan her ud:

  • Hummerbique med dampet vesterhavsfisk, syltet glaskål, lilla blomkål, jordskokkechips og grøn olie
  • Stegt oksemørbrad med gulerødspuré, grillet squash og broccoli, grønkålschips, kartoffel stegt i andefedt, løgkompot og pebersauce
  • Nyfortolket rødgrød med fløde og saltkaramel.
I historiske omgivelser: Få en 3-retters menu for kun 225 kr.

Gennemtænkt ned til mindste detalje

Hummerbisquen er lavet på jomfruhummerhaler, og fisken er en torsk fra Hanstholm.

Bisquen er kraftig i smagen og bliver skilt på smukkeste vis af den grønne olie. Med syltet glaskål til at give syre, lilla blomkål til øjet og jordskokkechips for at tilføje sprødhed er retten gennemtænkt ned til mindste detalje.

Da kokken skulle vælge, hvilken udskæring der skulle bruges til deres hovedret, var han ikke et sekund i tvivl: Det skulle være oksemørbrad.

I historiske omgivelser: Få en 3-retters menu for kun 225 kr.

Mørbraden er det fineste stykke kød på dyret, og er både utrolig mørt og kostbart.

Hos Restaurant Hack får du den serveret på en bund af cremet gulerodspuré, grillede grøntsager, den sprødeste kartoffelfirkant med et blødt indre og løg med løg på.

Til dessert har de kastet den klassiske rød grød med fløde op i luften og puttet den ind i en chokoladekugle af ruby-chokolade. Den bliver placeret på en god klat saltkaramel og overhældt med jordbærgrød.

I historiske omgivelser: Få en 3-retters menu for kun 225 kr.

Prisen er 225 kr. for en aften, hvor du ikke skal tænke på noget som helst – udover at vælge drikkevarer, der sælges separat.

Du køber billet her.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien