Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I kærlighedens tegn: Speeddating hos Aarhus Central Food Market på Valentinsdag

Torsdag den 14. februar står i kærlighedens tegn på Aarhus Central Food Market. Her har man mulighed for at møde sin store kærlighed, når madmarkedet inviterer på romantisk valentins-speeddating i samarbejde med dating.dk

 

Madmarkedet på Skt. Knuds Torv vil gerne hjælpe kærligheden lidt på vej hos de aarhusianske foodies. Derfor inviterer de til en afslappet og uformel aften med speeddating i hyggelige omgivelser.

 

”Hos Aarhus Central Food Market synes vi, at alle skal have mulighed for at nyde Valentinsdag med god mad og romantik i luften – hvad end du er single eller i et parforhold ”, fortæller Aase Veronika Skov, som er direktør hos Danish Design Restaurants og Aarhus Central Food Market. ”Vi har pyntet hele markedet flot op med masser af hjerter, og jeg synes, at stemningen emmer af lige præcis dét Valentinsdag handler om: At hygge sig over et velsmagende måltid i romantiske omgivelser”, siger Aase Veronika Skov.  

 

Rammerne er sat til en romantisk aften i skæret fra glødelamperne på Aarhus Central Food Market, så hvis man endnu ikke har en at dele Valentinsdag med, kan man nå det endnu!

 

Program og tilmelding

  • Speedatingen finder sted torsdag d. 14. februar fra kl. 17.00. Selve speeddatingen slutter senest kl. 19.00, hvorefter der er reserveret langborde til deltagerne, så de kan blive hængende og nyde en middag med de andre singler.
  • Eventen er gratis og inkluderer 1 x velkomstdrink i form af et ’Love Shot’ samt selve speeddatingen. Hvad man derudover drikker/spiser er på egen regning.
  • Tilmelding sker via dating.dk – enten ved oprettelse af en profil eller ved at kontakte Eva Olsen på eva@dating.dk. Tilmeldingsfrist: søndag d. 10. februar. OBS. Deltagerne sammensættes efter alder og køn.

 

Der er masser af andre aktiviteter på madmarkedet både på Valentinsdag og i resten af vinterferien – læs mere om vinterferiens aktiviteter her: 

 

Om Aarhus Central Food Market

Aarhus Central Food Market er et mad-mekka med inspirerende og sanselige madoplevelser for enhver smag. Madmarkedet åbnede 1. oktober 2016 på Skt. Knuds Torv 7-9 i Aarhus. På Aarhus Central Food Market finder madglade foodies både frisklavede retter, gastronomiske oplevelser og sæsonaktuelle delikatesser – under ét tag. Bag markedet står Danish Design Restaurants, som også har en række andre restauranter i Aarhus, blandt andre Kähler Villa Dining, Kähler Spisesalon og Nordisk Spisehus.
Læs mere på www.aarhuscentralfoodmarket.dk