Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I love it!: Ole Henriksen besøger Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Inkarnationen af livsglæde, positiv energi og højt humør, Ole Henriksen, er næste gæst hos Michèle Bellaiche  i talkshowet Michèle LIVE, som kan opleves i Musikhuset den 27. september.

Med kun tre talkshows på nøje udvalgte venues, er der her tale om en eksklusiv oplevelse, hvor publikum kan komme helt tæt på “cremekongen”.

Du kan købe billet til showet lige her.

Få Ole Henriksens livshistorie

Ole Henriksen kommer fra Nibe og startede sit virksomhedseventyr i 1975 med skønhedsklinik med egne produkter. I dag er hans hudplejeprodukter kendt over hele verden.

Han har formået at arbejde sig op helt fra bunden, nøje fulgt sine drømme og ført dem ud i livet – hele vejen med en klippefast tro på egen succes og altid med humøret i top.

Samtalen med Michèle Bellaiche bliver en kærlig og ærlig tur fra opvæksten i nordjyske til i dag at være en verdenskendt forretningsmand indenfor den glamourøse skønhedsbranche.

Samtalen vil komme ind på op- og nedture og om altid bevare fokus på det positive, uanset hvad livet måtte byde os. Ole Henriksen glæder sig til at komme hjem til Danmark og møde sit publikum og sine følgere til en varm, hjertelig og sjov aften med masser af energi.

Det bliver intet mindre end FANTASTISK!!!

Traditionen tro har publikum mulighed for at blande sig og stille spørgsmål, og der udloddes præmier til aftenens bedste spørgsmål.

Kom og mærk positiviteten denne aften i Store sal.

Hvad: Michèle Bellaiches talkshow med Ole Henriksen som gæst
Hvor: Store sal, Musikhuset
Hvornår: Tirsdag den 27. september

Del artikel

Andre læser også