ANNONCE
I næste uge: Langenæs-bagerierne skifter navn til Lagkagehuset
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I næste uge: Langenæs-bagerierne skifter navn til Lagkagehuset

På onsdag 21. november åbner Langenæs Bageriet som altid, men fra den dag med navnet Lagkagehuset på skiltet udenfor. På facaden vil det ligne en markant ændring, men går man ind gennem døren, kan de mange stamkunder glæde sig til at møde både velkendte ansigter og en række af Langenæs Bageriets mest elskede brød og kager.

 

Det bliver en festlig onsdag med masser af smagsprøver, gode tilbud og chokolade-verdensmesteren med chokoladen i det ydre rum.

 

Siden 1984 har Langenæs Bageriet i hænderne på Spottag-familien bagt brød og kager af høj kvalitet til østjyderne. Håndværket, dygtige bagere og innovative konditorer har alle dage været omdrejningspunktet.

 

”Det glæder mig, at Michael og Mitzi, som på særdeles kompetent vis har drevet bagerierne i en lille menneskealder, fortsat bliver en del af den videre fortælling. Passionen for bagværk af høj kvalitet lyser ud af dem, og den passion er deres dygtige medarbejdere i bagerierne tydeligvis blevet smittet med”, siger John Tønnes, direktør i Lagkagehuset.

 

Langenæs-klassiskerne er der endnu 

De fleste stamkunder vil glæde sig over, at flere af Langenæs Bageriets greatest hits stadig vil kunne hentes i bagerierne. Det gælder især Studenterbrødet, der er blevet små-legendarisk i Aarhus for den saftige trøffelmasse i kombination med syrlig hindbærmarmelade og en sprød mørdejsbund. AROS-rugbrødet har tæt på samme status og det brød vil man ikke blot kunne købe i Aarhus, men i alle Lagkagehusets bagerier i hele landet.

I næste uge: Langenæs-bagerierne skifter navn til Lagkagehuset 

”De seneste måneder har jeg på tætteste hold oplevet den respekt, vores nye kolleger fra Lagkagehuset har for vores produkter, medarbejdere og vores gæster gennem mange år. Vi tager nu hul på et nyt kapitel, og jeg er sikker på, vi går en spændende og produktiv tid i møde i Lagkagehuset, som gæsterne kan glæde sig til”, siger Michael Spottag.

 

Gratis kaffe og smagsprøver onsdag den 21. november i alle bagerierne 

Fra morgenstunden kan du i alle seks bagerier møde vores medarbejdere, der byder på smagsprøver og giver en sød overraskelse til alle, der kigger forbi. Vores kaffemestre tilbyder også en kop valgfri kaffe. Lagkagehuset har netop opgraderet kaffen og serverer en fyldig, rund og afbalanceret kaffe med noter af karamel brygget på arabicabønner fra Brasilien og Colombia.

 

Mød Michael og Mitzi Spottag, Palle Wiby Sørensen på Langenæs Allé

Onsdag 21. november kan du på Langenæs Allé møde Michael og Mitzi Spottag, som igennem årtier har drevet forretningen, og heldigvis fortsætter i ledende stillinger. Du kan ligeledes møde chokoladegeniet Palle Wiby Sørensen, der også fremover vil være at finde i Lagkagehusets konditori.

I næste uge: Langenæs-bagerierne skifter navn til Lagkagehuset

Palle faldt i chokoladetønden som barn, og da han endelig kom op støbte han fyldte chokolader til det danske kongehus, sendte sin chokolade ud i rummet sammen med vores danske astronaut Andreas Mogensen og stod bag Danmarks måske mest veldokumenterede bryllupskage til L.O.C. og Christianes bryllup. I 2011 vandt han guld for Bedste Fyldte Chokolade ved VM i Chokolade, og så sent som i år vandt han ”Sukkertoppen”, hvor finalen blev set af en million mennesker på TV2. Til lejligheden byder han på lækre smagsprøver til alle, der kigger forbi, onsdag 21. november.

 

 

Del artikel