ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I regnbuens skær: Kom til yoga på taget af ARoS

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: ARoS
Foto: ARoS

Nu har du muligheden for at finde din indre ro i skæret af Aarhus’ mest ikoniske kunstværk.

ARoS holder nemlig sommer-yoga på tagterassen, og du er inviteret.

“Kom og vær med til yoga i skæret af regnbuens farver på ARoS tagterrasse, når yogalærer Zanne Kilden byder på udendørs yoga, hvor du får styrket krop og sjæl i unikke omgivelser,” skriver kunsmuseet på sin hjemmeside.

For nybegyndere som øvede

Zanne Kilden har en flere års erfaring som underviser, og hun har sit eget yogastudie på Aarhus Ø. Hun underviser både nybegyndere og øvede yogier.

Så uanset om du føler dig klodset og grøn, eller om du betegner dig selv som lidt af en haj til at tvinge din krop ud i yderpositioner, er du velkommen på Zanne Kildens yogahold på ARoS’ tagterrasse.

Det eneste, du skal gøre, er at medbringe tøj, du kan bevæge dig i, og som er tilpasset vejret samt et tæppe, yogamåtte og et åbent sind.

Vær i øvrigt opmærksom på, at arrangementet rykker indenfor, hvis vejret er dårligt. Så du slipper under alle omstændigheder for at dyrke yoga i slagregn.

Prisen for at deltage er 80 kr. med årskort og 120 kr. + entré uden. Det hele varer ca. halvanden time, og du mødes med resten af holdet på ARoS’ tagterrasse. 

Hvad: Yoga ved Zanne Kilden
Hvor: På taget af ARoS
Hvornår: 24. august kl. 17

Du kan købe billet her

Del artikel