Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Idyl ved fjorden: Fæld juletræet selv, og få gratis julekaffe på Norsminde Kro

Af Line Ingwar Karlsen

Pudsigt nok, så trækker folk i omegnen af Aarhus ind til Aarhus for at købe julegaver og shoppe. Det er der ikke noget nyt i. Men at lave en find/fæld-juletræsdag er blevet et hit. Ligefrem en tradition for nogle. Landskabet omkring Norsminde er ren Morten Korch idyl. De gamle gårde, markerne, skoven, slusen, havnen og ikke mindst kroen emmer af idyl.

 

Morten på Fløjstrupgård

En af dem, der har juletræer, som både er friske og grønne, er Morten, som har Fløjstrupgård før Ajstrup by. Kør ud af Beder mod Norsminde, så kommer han på højre hånd. Her er masser af julehygge og juletræer i forskellige størrelser. Du kan selv vælge dit juletræ og fælde det, eller få hjælp til det. Her er hundredvis af parkeringspladser, og det er let at finde. Adressen er Kirkebakken 130, 8330 Beder.

 

Frokost, kaffe og ild i pejsen

Små fire minutter fra Fløjstrupgård ligger Norsminde Kro. Her er julepynten altid helt speciel, alle afdelinger er stilfuldt pyntet og en ekstra oplevelse oveni det kulinariske.

Idyl ved fjorden: Fæld juletræet selv, og få gratis julekaffe på Norsminde Kro

Der er altid godt gang i kroen op til jul, og det er yndet at få julefrokost her. Man kan vælge smørrebrød, juleklassikere fra kortet, eller en juleplatte. Helt unikt er den store julefrokost, hvor du får de klassiske julerette serveret på bordet i en lind strøm, præcis som spansk tapas eller en dansk julebuffet, hvor det hele bare bliver serveret for dig.

 

Har du købt et juletræ hos Morten på Fløjstrupgård, så er kaffen eller teen gratis på Norsminde Kro. Husk kvitteringen.

 

Norsminde Kro

Gl. Krovej 2
8300 Odder
Mail: norsminde@norsminde-kro.dk
Telefon: +45 86 93 24 44
Hjemmeside
Book bord her: 

 

Del artikel

Andre læser også