ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

IKEA advarer: Stop brugen af dette produkt

Af Freja Dumont

Lille spejl på væggen der…

Hvis du ejer spejlet LETTAN fra IKEA, kan det være en god idé at tage det ned fra væggen. Det skriver IKEA i en sikkerhedsadvarsel, de har sendt ud.

“Vi blevet gjort opmærksomme på, at nogle vægbeslag til vores LETTAN spejle er gået i stykker. Det har forårsaget at spejle pludseligt er faldet ned fra væggen.

I IKEA tager vi altid udgangspunkt i vores kunders sikkerhed. Derfor beder vi alle kunder, der ejer de berørte LETTAN spejle, om at stoppe brugen af det og bestille nye vægbeslag uden ekstra omkostning.” Det skriver varehuset i sikkerhedsadvarslen.

Det drejer sig specifikt om IKEAs LETTAN spejl med datostempler før og inklusiv 2105 (år-uge), som man skal stoppe med at bruge, indtil man har bestilt og monteret nye vægbeslag uden ekstra omkostning.

IKEA advarer: Stop brugen af dette produkt
Foto af LETTAN spejlet fra IKEA

Vægbeslagene kan bestilles på IKEA.dk under “Reservedele” eller ved at trykke Bestil | Reservedele (ikea.com) og indtaste reservedelsnummer 139298/1.

Du skal bestille samme antal vægbeslag, som spejlet bruger nu. Alternativt kan vægbeslagene bestilles ved at kontakte IKEAs kundeservice på 70 15 09 09 eller ved henvendelse i et IKEAs vores varehuse.

Del artikel

Andre læser også