Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt tiltag: IKEA vil købe dine gamle møbler

Af Freja Dumont
Foto: IKEA Aarhus
Foto: IKEA Aarhus

Når slagtilbuddene står i kø den 25. november på Black Friday, bliver det igen uden IKEA Aarhus. I stedet for store rabatter på nye møbler og boligtilbehør, opfordrer IKEA til at skrue op for genbrug med en stribe initiativer måneden ud.

Under overskriften ’Lad os sammen spilde mindre’ vil varehuset i Aarhus blive fyldt med inspiration til at give brugte møbler nyt liv i stedet for at smide dem ud.

Blandt andet viser IKEA medarbejdere, hvordan man nemt pifter sine brugte ting op, og Line og Dan Bergendorff fra bloggen DIY Danmark gæster varehuset og vil strø om sig med tips og tricks til upcycling og kreative indretningsprojekter, man kan give sig i kast med derhjemme.

“Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen til et par sjove dage med gør-det-selv-projekter på programmet. Der er behov for, at vi tænker i grønnere baner, og med lidt maling, polstring og kreativ snilde kan ældre møbler sagtens få et friskt pust og skabe et helt nyt udtryk i hjemmet,” siger Tanja Fröhlich, varehuschef i IKEA Aarhus.

Nyt tiltag: IKEA vil købe dine gamle møbler

Sælg dine brugte IKEA møbler

For at undgå møbelspild kan kunder også sælge møbler, de ikke længere bruger, retur til IKEA via servicen Gensalg.

Frem til d. 27. november giver IKEA 50% ekstra på tilgodebeviset til IKEA Family medlemmer, når de indleverer deres brugte IKEA møbler.

De brugte IKEA møbler bliver solgt i CIRKULÄR.

Program

  • Mandag 21/11: Influencer Line og Dan Bergendorff fra DIY Danmark besøger varehuset og viser tips og tricks til upcycling kl. 15-19
  • Tirsdag 22/11: Se udstilling af istandsatte IKEA produkter, der kan vindes
  • Onsdag 23/11: IKEA medarbejdere viser, hvordan man kan istandsætte med maling og coating kl. 15-18
  • Torsdag 24/11: Se udstilling af istandsatte IKEA produkter, der kan vindes
  • Fredag 25/11: Lær hvordan man kan istandsætte brugte møbler med tapetsering og polstring kl. 12-15

Særkollektion der gør genbrug til guld

IKEA har også selv været på genbrug for at finde møbler, der fortjener en chance til. Genbrugsfundene har nu fået nyt liv og er blevet til særkollektionen FÖRNYA, som kan opleves i IKEA Aarhus fra lørdag d. 19. til søndag d. 27. november foran genbrugsuniverset CIRKULÄR.

Kollektionen består af fem brugte IKEA produkter, der har fået en makeover med afsæt i fem forskellige teknikker, og produkterne kan vindes af heldige kunder, der besøger varehuset.

Nyt tiltag: IKEA vil købe dine gamle møbler
Særkollektionen FÖRNYA

“Vores nye særkollektion skal inspirere kunderne til at træffe indretningsvalg, der mindsker unødigt spild. FÖRNYA sætter fokus på et mere cirkulært forbrug og viser, hvordan klassiske IKEA varer kan få et anderledes og unikt udtryk med simple metoder,” siger Tanja Fröhlich.

Hvad: Genbrugsfokus i IKEA
Hvor: IKEA Aarhus
Hvornår: Mandag d. 21. til fredag d. 25. november

Konkurrencen om at vinde produkter fra særkollektionen FŌRNYA løber fra 19.-27. november 2022 i IKEA Aarhus, mens de øvrige upcyclede produkter i varehuset kan vindes via IKEA Aarhus’ Instagram.

Del artikel

Andre læser også