Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store ændringer på vej: Ikonisk Aarhus-hotel får nye forpagtere

Af Jonathan Sten Drivsholm

Aarhus’ ældste hotel får meget snart nye forpagtere.

Historiske og ikoniske Hotel Royal overtages 1. maj 2023 af Bühlmann, der i forvejen driver seks hoteller fordelt på Aalborg, Viborg, Aarhus og Holstebro.

Det skriver hotelkoncernen i en pressemeddelelse.

“Siden 2019 har vi udvidet med tre hoteller og med et tilfredsstillende 2022 bag os samt stramt fokus på vores strategi, er vi nu klar til endnu en gang at smøge ærmerne op og tage et hotel under vingerne.

Vi er enormt beærede og stolte over at få lov til at drive et historisk vartegn, som Hotel Royal er i vores øjne,” lyder det fra Anemette Bühlmann, der driver Bühlmann-koncernen sammen med sin mand Danni Bühlmann.

Står overfor gennemgribende renovering

Med overtagelsen af Hotel Royal er der store ændringer på vej.

De nye forpagtere har til efteråret planlagt en gennemgribende renovering af det historiske hotel for et tocifret millionbeløb.

Store ændringer på vej: Ikonisk Aarhus-hotel får nye forpagtere

“Royal er en historisk perle, som går tilbage til 1838. Den historie og de fortællinger, som bor i væggene, ser vi som vores fornemmeste opgave at bevare, samtidig med, at vi vil give Royal den kærlighed og det løft, som det både fortjener og behøver.

Der skal tilføres noget Bühlmann-DNA og dermed også nye digitale og bæredygtige løsninger,” lyder det fra Danni Bühlmann.

Om Hotel Royal
Hotel Royal blev grundlagt i 1838 af Familien Larsen, hvis drømme, visioner og hårde arbejde Hotel Royal fortsat hviler på den dag i dag. Siden 1838 har Hotel Royal leveret kvalitet og service i højsædet, og huset rummer mange timers historie og spændende fortællinger. Hotellet er Aarhus’ ældste og nok mest centrale med sin placering på Store Torv – lige overfor domkirken. Hotellet har 69 værelser i kategorierne suiter, superior og standard – alle individuelt indrettet.

Udover renovering vil Bühlmann også sætte deres gastronomiske erfaring i spil, hvor de ser store muligheder i at løfte kvaliteten samt invitere byens lokale ind i de unikke rammer til bl.a. champagnebrunch og afternoon tea.

“Konditoriet skal langt udenfor hotellet blive kendt som ekstraordinært kvalitetsmødested i både indretning, kvalificeret betjening og ikke mindst lokale og økologiske kvalitetsråvarer,” tilføjer Danni Bühlmann.

Uendelige muligheder for udvikling

Bühlmanns portefølje rummer i forvejen det eksklusive boutiquehotel Villa Provence i Aarhus samt fem andre hoteller rundt om i Jylland.

Koncernen har de seneste år bygget et fundament til deres nuværende og kommende hoteller.

Om Bühlmann:
Bühlmann-koncernen er de seneste år – med flere på vej – kommet til at omfatte:

  • Herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg
  • Herregårdshotellet Nørre Vosborg i Vestjylland
  • Det eksklusive boutiquehotel Villa Provence i Aarhus
  • Lufthavnshotellet i Aalborg, Aalborg Airport Hotel
  • Pier 5 Hotel, det tidligere Slotshotellet på Aalborg Havn
  • Det nybyggede Hotel Peak 12, der åbnede i august i Viborg

“Fundamentet skal sikre, at gæsten oplever en exceptionel oplevelse af at være hjemmefra, når vedkommende besøger et Bühlmann-hotel. Samtidig er hotellerne unikke og skal kunne tilføje noget nyt til gæstens oplevelse af gastronomi, værtskab, design og grønne løsninger.

Vi kommer ikke til at åbne 10 ens hoteller – for netop det unikke er med til at gøre forskellen for gæstens oplevelse hos os,” understreger Anemette Bühlmann.

Bühlmann driver også herregården Scheelsminde i Aalborg, herregården Nørre Vosborg ved Holstebro, lufthavnshotellet Aalborg Airport Hotel, det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront og det nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg.

Dermed bliver Hotel Royal det syvende hotel i rækken og altså det andet i Aarhus C.

Hotellet er et historisk vartegn – som ifølge Bühlmann – rummer uendelige muligheder for udvikling på de rette hænder.

Del artikel

Andre læser også