Bolognese, carbonara og svampesauce: Ild.Pizza lancerer italienske pastaretter
Populære Ild.Pizza er kendt for deres sprøde italienske pizzaer, som bliver bagt i en brændefyret stenovn præcis som de italienske traditioner foreskriver.
Samtidig kender og elsker vi dem for deres byg selv-koncept, hvor du helt selv sammensætter den pizza, du ønsker.
Nu er pizzakongerne klar til at rulle et nyt koncept ud. Vi befinder os selvfølgelig stadig i de italienske rammer – nu er Ild.Pizza nemlig klar med pastaretter.
Ved at tilføje pasta til menuen ønsker de at give folk en meroplevelse af det italienske koncept, som deres brand bygger på.
Pastaretter er mere en hverdagsspise for mange danskere, end pizza er, og derfor vil Ild.Pizza gerne tilbyde kunderne det også.
Byg din egen pastaret
Der er tre pastaretter på menuen hos Ild.Pizza, og du kan selv bygge dem, ligesom du kender det fra deres pizzaer. Du vælger en type pasta, en type sauce og så kan du vælge op til tre toppings.
Af sauce til din pasta kan du vælge mellem en klassisk bolognese, en carbonara og en funghi con tartufo, som er en cremet svampesauce.
Saucen kan du så tilføje til den pastatype, du ønsker. Du kan vælge mellem tagliatelle (brede båndpasta), fusilloni (store pastaskruer) og ravioli med fyld af ricotta og trøffel.
Du kan til sidst vælge at toppe din pasta med parmesan, basilikum, pinjekerner, hvidløgsolie, trøffelolie, cherrytomat, soltørret tomat og rucola. Du må vælge 3 toppings.
Vi har naturligvis prøvesmagt, og vi var ret begejstrede for konceptet. Vi vil især gerne fremhæve den lækre ravioli, som vi sammensatte med den cremede svampesauce. Vi toppede retten med trøffelolie, og det smagte fantastisk.
Prisen er 69 kroner pr. pastaret.
Positive tilbagemeldinger fra kunderne
Tirsdag i sidste uge lancerede Ild.Pizza deres pastaretter i restauranterne i Åbyhøj og Skejby.
På den måde havde de mulighed for at teste konceptet af og få noget feedback fra kunderne, før de ruller det ud i deres øvrige restauranter.
Heldigvis har de indtil videre udelukkende fået positiv respons fra de kunder, der har smagt pastaretterne – og generelt er pastakonceptet blevet taget rigtig godt imod.
Fra denne uge er konceptet også rullet ud hos Ild.Pizza i Galten og Risskov.