ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indbrud på Sjette Frederiks Kro – to mænd anholdt

Natten til mandag kl. 4.36 fik Østjyllands Politi melding om, at en tyverialarm var gået på Sjette Frederiks Kro på Salonvejen i Risskov. Omkring tre minutter senere var en patrulje på stedet, og da de lyste ind gennem et vindue, kiggede de lige ind i ansigtet på en mand, som sad på hug ved en bar i kroen.

 

Da manden så politiet, løb han ud af en bagdør og ind i den nærliggende skov, inden betjentene kunne nå at få fat i ham. De fik dog hurtigt tilkaldt forstærkning, og flere betjente stillede sig klar rundt om skoven.

 

Kort efter fik en af patruljerne øje på en forpustet 21-årig mand, der havde jord på tøjet og ikke havde nogen god forklaring på, hvad han lavede på stedet. Han blev anholdt og sigtet for indbruddet på kroen.

 

Lidt efter stødte en anden patrulje på en 20-årig mand, som kom cyklende ud fra skoven. Han svarede til det signalement, den først ankomne patrulje havde givet af den mand, de havde set inde i kroen, og han blev derfor også anholdt og sigtet for indbruddet. I øvrigt blev han også sigtet for at have stjålet cyklen, som han ellers påstod, han havde nøglen til. Problemet var dog, at der slet ikke var nogen lås på den.

 

Umiddelbart havde gerningsmændene ikke nået at stjæle noget ved indbruddet i kroen, men der blev bl.a. fundet en sæk, der var fyldt op med vinflasker fra stedet.

 

Indbrud på Sjette Frederiks Kro – to mænd anholdt

 

 

 

Del artikel