ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter aktion i aftes: Politiet indfører visitationszoner i det vestlige Aarhus

Af Michael Qureshi
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Østjyllands Politi har den seneste tid set flere indikationer på, at den tidligere konflikt mellem grupperinger fra henholdsvis Brabrand og Trillegården er ved at blusse op igen.

Politiet har derfor øget tilstedeværelsen i de områder, hvor grupperingerne holder til, hvilket har ført til flere beslaglæggelser af diverse våben fra personer med relation til bandemiljøet.

Senest tirsdag, hvor der under en indsats ved Torpevænget/Kappelvænget i Herredsvang blandt andet blev fundet en revolver, en kniv og en peberspray.

Senere på aftenen blev der også i Gellerupparken fundet våben, i form af kniv og peberspray, i forbindelse med ransagning af biler.

Efter aktion i aftes: Politiet indfører visitationszoner i det vestlige Aarhus
Presse-fotos.dk

Indfører to visitationszoner

På baggrund af flere våbenfund og øvrige indikationer på en konfliktoptrapning mellem grupperinger i det vestlige Aarhus indfører Østjyllands Politi nu visitationszoner i to områder omkring Gellerupparken/Toveshøj og Trillegården/Herredsvang.

“Vi opretter visitationszonerne, fordi vi gerne vil have fat i de våben, som vi ved er i omløb blandt de kriminelle grupperinger.

Jo flere våben vi får fat i, jo mindre er risikoen for, at de kan bruges til at gøre skade på andre og skabe utryghed for de øvrige beboere i området,” siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Visitationszonen træder i kraft onsdag den 20. januar kl. 18.00 og varer foreløbig til og med fredag den 12. februar. Perioden kan forlænges, hvis der er behov og grundlag for det.

Udover oprettelse af visitationszonen har Østjyllands Politi også iværksat øget patruljering i hele det vestlige Aarhus.

Du kan se alle områder der omfattet af visitationszonerne her

Del artikel