ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indret din have til den rette lille oase

Af Annoncør

Haven er for mange et lidt helligt sted. Ønsker du også at gøre din have til noget særligt, kan det derfor være oplagt at lægge lidt ekstra kræfter ind i at gøre den helt perfekt.

Annoncørbetalt indhold leveret af: ideshoppen.com

Overvej for eksempel gerne, hvilke egenskaber haven skal have, og hvordan du gerne vil kunne tilbringe din fritid i den.

Det rette udeliv bringer mange glæder med sig

At være udenfor bringer i sig selv glæde, men vil du for alvor skabe et godt udeliv i din have, handler det i mange tilfælde om at tænke det ekstra skridt videre. Overvej for eksempel forbedrende tiltag eller aktiviteter, der gør, at netop du vil få mest muligt ud af udelivet i din have.

Disse tiltag kan skabe liv og glade dage – også i din have

Mangler du inspiration, kan du med fordel lade dig inspirere af følgende liste. Iblandt disse idéer til tilføjelser til haven findes mange gode tiltag. Står du og mangler en eller flere genstande til dit udeliv, kan du blandt andet finde disse ved at besøge www.ideshoppen.com.:

  • Et bålfad er essentielt for den hyggelige og anvendelige have. Her kan skabes mange gode tider, for eksempel med bagning af snobrød eller ristning af skumfiduser. Der findes mange typer af bålfad, så gå blot på jagt og find det helt rette bålfad til din smag og din have.
  • Et insekthotel kan være en god tilføjelse til haven, hvis du godt kan lide, at den emmer af liv og aktivitet. Sørg også gerne for at plante planter, der tillader en stor grad af biodiversitet.
  • Vil du gerne have fugle du kan gå og beundre, giver det mening at skabe gode forhold for disse, for eksempel med fuglehuse og foderstationer. Her kan du med fordel også overveje at sætte en bænk op, så du rigtigt kan beundre dem.

Del artikel