Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ingen festival i år: NorthSide 2020 er aflyst

Grundet det forlængede forsamlingsforbud, er NorthSide aflyst i 2020

 

Siden corona kom til Danmark, har NorthSide fulgt udviklingen og myndighedernes anvisninger tæt, og sideløbende fortsat planlægningen frem mod juni. Men på baggrund af regeringens seneste forbud, er det ikke længere muligt at afvikle NorthSide i Ådalen den 4.-6. juni 2020, og sommerens festival bliver derfor aflyst.

 

”Vi ved, at rigtig mange har glædet sig til sommerens festival, og til at vi igen skulle være sammen om den stemning og musik, som NorthSide står for. For mange er det en tradition, der bliver brudt, og det er vi enormt kede af. Men Danmark står i en historisk svær og uvis situation, og vi bakker naturligvis op om regeringens tiltag, så vi gør, hvad vi kan for at passe på hinanden”, siger Brian Nielsen, festivalchef på NorthSide.

 

Gem gerne billetten til 2021

Helt konkret betyder aflysningen, at alle billetter, der er solgt til NorthSide 2020 automatisk gælder i 2021. Festivalen appellerer til gæsterne om at støtte op om festivalen ved at beholde deres billetter:

”Til dig, der allerede har købt billet, betyder det meget for festivalen, hvis du vil beholde din billet – den gælder nemlig til NorthSide i 2021. Det hjælper os i forhold til planlægningen af 2021 at vide allerede nu, at du kommer”, siger Brian Nielsen.

 

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at NorthSide 2021 bliver en stor lang fejring af samvær med hinanden. Vi satser på, at den bliver ekstraordinær, når vi nu kan pulje to års idéudvikling i samme festival. Næste år rykker vi ind på den nye plads, Eskelund, hvor et langt større areal med en masse nye muligheder for fest, hygge og fællesskab venter. Vi vil lægge os i selen for, at indvielsen af Eskelund bliver et helt ekstraordinært ”velkommen tilbage” til NorthSide”, fortsætter han.

 

På sociale medier vil NorthSide løbende orientere gæster om musik- og eventprogrammet i 2021.

 

FAKTA

  • Billetter købt til NorthSide 2020 gælder automatisk til festivalen i 2021.
  • Ønsker man at refundere sin billet, så skal man holde øje med sin indbakke efter påske, hvor man vil modtage yderligere informationer fra Ticketmaster.