Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Inspiration til årets juledekorationer

Af Annoncør

Nu er det atter ved at være jul igen. Det er en tid hvor ordet ’hygge’ får en helt anden betydning og, hvor vi samles for at være sammen med dem vi har kær. Både tilløbet op til juleaften og selve tiden omkring er noget helt særligt. Det er ikke underligt, at denne tid på året er manges favoritter og af særlig grunde. For i julemåneden skal der nemlig hygges med bagning, samvær, spil og juledekorationer.

Én af de danske juletraditioner som mange værner om, omhandler dekorationer. Disse hyggelige dekorationer består typisk af en smuk kreation af julelys, julepynt, bånd og gran, bær og kviste. Dekorationerne kan bruges til pynt i eget hjem eller som gave til en du holder af. I denne guide kan du både få gode tips til, hvordan du selv kan lave disse dekorationer, samt dine handlemuligheder indenfor juledekorationer hos Interflora.

Overrask én du holder af med en flot juledekoration fra Interflora

Den velkendte blomsterhandler, kan ikke blot tilbyde et væld af smukke blomster kreationer, men også mange andre gaver til for eksempel jul. Hos Interflora kan du blandt andet købe betagende og spændende julekranse og dekorationer i mange varianter. Da julen jo også handler om kærlighed, handler det også om at forkæle dem du holder af ekstra meget. Det er ikke alle som hverken har tiden eller overskuddet til at lave deres egne juledekorationer og så kan en Interflora kreation være det perfekte valg.

Køb adventsdekorationen hos Interflora

Juledekorationerne hos Interflora kan blandt andet fås til advent, men også med ét enkelt lys. De betagende adventsdekorationer er opskriften på de hyggeligste søndage i juletiden. Vælg mellem flere slags både med høje lys og bloklys i flotte julefarver. Du kan også vælge én af de andre juleinspirerede blomster til din nabo, partner, svigermor eller ven hvis du gerne vil sende en flot julehilsen.

Gode tips til at lave din egen juledekoration

Hvis du selv har mod på at sætte en hyggelig eftermiddag af til et kreativt projekt, så bør du overveje at lave en hjemmelavet juledekoration. Det er mere hyggeligt hvis man er flere om projektet, så har du familie eller venner der vil deltage, kan I jo lave en dag ud af det. Før I kan komme godt fra start, er det dog relevant at have de rigtige materialer.

Det er vidt forskelligt, hvad der bruges til juledekorationer af materialer. Det handler både om de praktiske fornødenheder, men også præferencer og smag. For at lave juledekorationer, bør du overveje at anskaffe følgende:

·       Ler

·       Stearinlys

·       En skål/fad/kageopsats/bark/potte

·       Gran

·       Grønne grene

·       Bær

·       Tørrede blomster

·       Grankogler

·       Glaskugler

·       Kunstige svampe

·       Nisser

·       Bånd

·       Sløjfer

·       Julestjerner

Brug kreativiteten

Ovenstående materialer er blot et bud på, hvad du kan lave dekorationer med, men der er ingen regler forbundet med at lave disse dekorationer. Du kan pynte dem med hvad du vil. For at skaffe eksempelvis bark, grene, mos, bær og grankogler bør du tage på skovtur. Endnu en hyggelig aktivitet som du kan lave sammen med børnene for eksempel. I forhold til lysene, kan du bruge et kalenderlys eller vælge fire adventslys.

Lad dig inspirere fra nettet

Mangler du inspiration til hvordan dine nye kreationer skal se ud, så kan du finde masser af inspiration på nettet. Hvad enten du er til all-in julepynt, sorte nuancer eller mere minimalistiske juledekorationer, så kan du med sikkerhed finde inspiration online. Du kan også springe hele denne proces over i år og bestille en unik juledekoration fra Interflora. Derudover får du den også leveret hjem til dig selv, nemt og hurtigt. 

Den perfekte dag til at lave juledekorationer

Hvis du gerne vil være tovholder for årets juledekorations-arrangement i familien eller med vennerne, så kan du overveje at gøre det til en mindeværdig dag. Dagen kan eventuelt starte med morgenmad sammen efterfulgt af en skovtur for at finde materialerne til dekorationer. Så er det ellers bare med at finde juleslikken frem og sætte julemusikken på. Senere kan I flytte begivenheden ud til en restaurant for at holde julefrokost for eksempel. Der er mange måder at fejre juletraditionerne på og der er ikke nogen gyldne regler. Hvad enten du ønsker mere tid til andre julearrangementer og vil købe din dekoration hos Interflora, eller du hellere vil lave dem selv er jo så op til dig. Rigtig god jul.

Del artikel

Andre læser også