Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus

Af Freja Dumont

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen.

Hvis du skal  bruge et mødelokale, er det vigtigt, at omgivelserne er de helt rette. De afspejler nemlig både indtrykket af dig og din virksomhed.

Der skal naturligvis være de basale fornødenheder som skærme, WiFi og forplejning under mødet.

Men selve mødelokalet og omgivelserne omkring er også af stor betydning, da et smukt, inspirerende og kreativt miljø er med til at skabe forbindelser, idéer og nye produkter samtidig med, at det opmuntrer til kreativitet.

Vi har samlet vores bud på inspirerende, anderledes og unikt indrettede mødelokaler i Aarhus, så du kan få det optimale ud af dit næste møde.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus

Evarto

Leder du efter det perfekte mødelokale til et møde i Aarhus, så giver Evarto.dk dig et stort overblik over steder, som tilbyder mødelokaler både med og uden forplejning.

Du finder alt fra uformelle lokaler på restauranter og kroer til professionelle lokaler med alt i teknisk udstyr på bl.a. hoteller, konferencecentre og større kontorfællesskaber.

Udforsk også platformens mere skæve steder, såsom mødelokaler på et slot, et skib eller endda i et gammelt fængsel.

Evartos enkle og brugervenlige søgemuligheder gør det nemt at filtrere relevante steder frem baseret på dine krav og behov. Som f.eks.:

  • Den geografiske placering
  • Prispakker
  • Mødefaciliteter
  • Parkeringsforhold
  • Kapacitet
  • Overnatningsmuligheder

De fleste mødelokaler er udstyret med topmoderne mødefaciliteter, såsom AV-udstyr og projektorer, hvilket gør det nemt at afholde et effektivt møde uden bekymringer.

Besøg de konkrete mødesteder på Evarto og bliv klogere på, hvad de tilbyder i forhold til forplejning, lokaler, og faciliteter.

Hvor: Evarto
Hvordan: Se et stort udvalg af mødelokaler i Aarhus her.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus
Foto: NO36

NO36

I dette charmerende mødelokale i Aarhus’ Latinerkvarter får du både komfort og stil i en afslappet atmosfære. Med et smukt mødebord som midtpunkt og hyggelige stole omkring det, kan dine gæster føle sig hjemme.

Teknologien er moderne med en 55 tommer tv-skærm til præsentationer og AirPlay til nem deling af indhold. NO36 inkluderer også te, kaffe og vand, så I kan holde energiniveauet oppe under mødet. Gratis WiFi er selvfølgelig tilgængeligt.

Stedets fleksible bookingmuligheder tilbyder dig at vælge den tid, der passer dig bedst, til kun 500 kr/t ekskl. moms. Mødelokalet har plads til op til 12 personer, så du kan invitere de deltagere, du har brug for.

Efter mødet kan du vælge at leje NO36’s hyggelige lounge til mere afslappede samtaler eller netværksaktiviteter. 

Hvor: Kontorfællesskabet no36, Rosensgade 36, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus
Foto: ARoS

ARoS

På ARoS kan du holde alt fra det intime forretningsmøde til den store konference eller firmafest.

Et arrangement på ARoS er en helhedsoplevelse: Rammerne er utraditionelle og omgivelserne er herligt udfordrende – og du kan få skræddersyet den perfekte løsning.

Stemningen i huset er inspirerende, beliggenheden unik og kunsten er i verdensklasse. 

På ARoS serverer de også smagsoplevelser lavet med omtanke og respekt for råvarerne og vores jord, og gennem stedets lokale leverandører har de et dybt kendskab til vores mad, som på stedets tilberedes med den største kærlighed.

Har I lyst til at tilføre dagen lidt ekstra, er det muligt at tage en slentretur i regnbuen på egen hånd eller deltage i teambuilding med opgaver og rundtur på museet.

Udover de unikke omgivelser, kan I tilkøbe en faciliteret kunstpause til jeres møde eller konference. Brug kunstpausen som en start på mødet, i forlængelse af jeres frokostpause eller som en god afslutning.

Hvor: Aros Allé 2, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus
Foto: Hotel Atlantic

Hotel Atlantic

Hold dit næste møde på toppen af Aarhus med udsigt over havnen.

På Hotel Atlantic kan du tage vigtige beslutninger og lade ideerne flyve højt i det nyrenoverede mødelokale på 10. sal.

Lokalet er udstyret med det nyeste A/V-udstyr, herunder ClickShare og skærm med mulighed for at afholde hybridmøder og videokonferencer. Desuden er der whiteboard, papir og pen, hurtigt Wi-Fi, og hvad I ellers har brug for. Lokalet har sit eget klimaanlæg, så temperaturen kan tilpasses efter jeres temperament.

Uden mad og drikke dur helten ikke – og derfor står Hotel Atlantic også klar med forskellige muligheder for forplejning.

Der er plads til op til 16 personer i lokalet, og det er også muligt at booke værelser på hotellet i forbindelse med mødet.

Hvor: Europaplads 10, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus
Casablanca

Casablanca

Café Casablanca ligger i det charmerende Latinerkvarter midt i Aarhus – og med kun under 5 minutter fra P-hus Navitas har stedet den helt perfekte beliggenhed for gæster fra både nær og fjern.

Casablanca rummer både små og store hyggelige møderum med overdådig bespisning fra caféens anmelderroste køkken.

Fra tidlig morgen står Casablancas meget populære Crunchbuffet klar, og med omkring 1.000 morgenmadsgæster om ugen, er stedets brunch virkelig værd at prøve.

Om formiddagen byder forplejningen på frugt og grøntstave, mens der om eftermiddagen serveres lækre kager fra bageriet Mor Anna. Frokosten nydes i restauranten, mens lokalet friskes op.

Casablanca tilbyder både morgenmøder, frokostmøder, eftermiddagsmøder, aftenmøder eller heldagsmøder med mødepakker, der indeholder kaffe, te, isvand samt snacks.

Alle mødelokaler er udstyret med WiFi, AV-udstyr samt flipover.

Hvor: Rosensgade 12, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Her skal du holde møde: Inspirerende mødelokaler i Aarhus

Aarhus Airport

Aarhus Airport tilbyder flere udvalg af nye og lyse mødelokaler, der er indrettet i nordisk stil, og udstyret med specialdesignet HAY-møbler, der sikrer en ekstra god komfort.  

Mødelokalerne er indrettet med moderne AV-udstyr, som er nemt og enkelt at anvende.  

Friheden: Er det mindste mødelokale med plads til 8 personer. 

Isbjerget: Er det næststørste mødelokale med plads til 12 personer. 

Loungen: Har et formidabelt udsyn over landingsbanen, og garanterer dig den bedste udsigt fra hele lufthavnen. Du kan følge med i flytrafikken og nyde de smukke grønne østjyske omgivelser. 

Der opstilles borde og stole, som du ønsker det, ligesom der stilles projekter med tilslutning til computer til rådighed. I loungen er der plads til maksimum 80 personer. 

Ved booking af mødelokaler, stilles der vand, the og kaffe til rådighed. Derudover er det muligt at bestille et større udvalg af mad og drikke – dette skal vi blot oplyses om på forhånd. 

Hvor: Ny Lufthavnsvej 24, 8560 Kolind
Hvordan: Læs mere og book et mødelokale her.

Del artikel

Andre læser også