Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

International anerkendelse: Ikonisk Aarhus-lokation kåres til Europas bedste

Af Freja Dumont

Hvor i Europa finder du den bedste tagterrasse med panoramaudsigt og kølige drinks?

Ifølge det internationale rejsemedie Big 7 Travel, som står bag et væld af rejseguides, findes den lige midt i Aarhus, nærmere bestemt på toppen af Salling.

Salling Rooftop i Aarhus indtager nemlig intet mindre end 1. pladsen på rejsesidens liste ’The 50 Best Rooftop Bars in Europe’, som sidenhen er blevet omtalt i den engelske medie Daily Mail.

International anerkendelse: Ikonisk Aarhus-lokation kåres til Europas bedste

Listen er baseret på karakterer givet fra brugere på sociale medier og vurderinger fra rejsesitets egen redaktion.

Den 17. juni i år kunne Salling Rooftop indvie et helt nyt område i 6. sals højde og med unik udsigt over midtbyens tage – nemlig den kæmpe bypark Salling Roofgarden.

”Lige dele udstue og tagterrasse-bar gør dette betagende tagterasse-rum til det perfekte sted at slå sig ned og få en cocktail (eller flere),” skriver rejsemediet blandt andet om Salling Rooftop.

Rejsemediet hæfter sig også ved muligheden for at se udover hele byen fra stedets glasgangbro 25 meter over gaden samt de mange kunstinstallationer, der findes på Salling Rooftop.

International anerkendelse: Ikonisk Aarhus-lokation kåres til Europas bedste

“København løber med al opmærksomheden, når det kommer til funklende udsigter, men denne spektakulære tagterrasse-bar i Aarhus giver København kamp til stregen,” skrev mediet yderligere om Salling Rooftop.

København var dog alligevel at finde på listen, og Illum Rooftop  fik en 44. plads, mens Restaurant Silo i den københavnske Nordhavn fik en 19. plads på listen.

Se hele top 50-listen her.

Del artikel

Andre læser også