Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

INTERNATIONALT LEVENDE TEATER – ILT FESTIVAL

Af anders@sommersangdigital.dk

I år løber ILT Festivalen af stablen fra den 17. – 21 maj 2017 i Aarhus. Det bliver til 5 dage med forrygende international scenekunst. I år præsenterer ILT Festival en bred vifte af forestillinger, der spænder over alt fra klassisk drama til dans med cirkustricks, fysisk teater, installationer, dukke- og animationsteater, musik- og teaterkoncerter. Og så har ILT Festival  to store udendørs forestillinger, der er helt gratis! Festivalen byder desuden på workshops, artist-talks og andre spændende events.

 

MODERNE DANS, FILM, TEATERKONCERT, GRATIS GADETEATER OG MEGET MERE

ILT Festival afholdes hvert andet år i Aarhus og arrangeres af Teatret Svalegangen, Teatret Gruppe 38 og Aarhus Teater. Når teatersæsonen slutter sidst på foråret, går alle byens teatre sammen om at præsentere nogen af verdens mest anerkendte internationale kunstnere. I 2017 præsenterer ILT Festivalen nøje udvalgte forestillinger inden for en bred vifte af genrer, der spænder over alt fra klassisk drama til dans, cirkus, fysisk teater, installationer, gadeteater, dukke- og animationsteater, musik- og teaterkoncerter. Festivalen byder desuden på seminarer, artist-talks og andre spændende events.

 

5 METER HØJE DINOSAURUSSER INDTAGER BISPETORV

I år kan publikum bl.a. glæde sig til de to storslåede udendørs gratisforestillinger. Det er nemlig ikke kun byens scener, festivalen rammer. Også gader og stræder tages i brug. Publikum kan glæde sig til at opleve ekstraordinært og nytænkende gadeteater, når 5 meter høje dinosaurus lignende skabninger indtager Bispetorv. Det hollandske kompagni Close-Act invaderer med forestillingen SAURUS de aarhusianske gader, og efter mørkets frembrud indtager det tjekkiske kompagni Forman Brothers Theatre Bispetorv med THE GIANT PUPPET – en 7 meter høj ståldukke, der sammen med SAURUS byder på en nyfortolking af det aarhusianske byrum.

Se hele programmet her:

 

Del artikel

Andre læser også