Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Intro-tilbud: 50 kroner for burritos hele weekenden

Chido har i de sidste par måneder arbejdet med at opfriske deres restauranter og udvikle nye mexicanske retter til deres menukort.

 

I weekenden vil Chido-restauranterne i Aarhus introducere deres nye tilføjelser og nye udseende for deres loyale Aarhus-fans. For at fejre dette, tilbyder de burritos (alle varianter) til 50 kr. pr. stk. hele weekenden (lørdag og søndag).

 

Chido har arbejdet med re-branding af kæden, og Aarhus-restauranterne i Mejlgade og Frederiks Alle har nu fået en total makeover. Chido har også fået nyt logo, som nu kan ses i deres restauranter; “Vi følte at vi var nødt til at opdatere tingene, og når vi nu introducerer nye retter som vores spicy pork burrito og vores chipotle shredded tofu, ville det være den perfekte tid til at introducere det nye logo,” fortæller Tiane Skov, Chido’s COO.

 

“Vi har brugt dette nye logo i vores islandske restaurant, og vi har været yderst tilfredse med det nye udseende. Derudover har vores kulinariske team arbejdet hårdt på bedre at kunne tilfredsstille vores vegetariske og veganske fans, og derfor er vi glade for at introducere vores Chipotle Shredded Tofu, som man nu kan vælge i alle vores vegetariske retter”, afslutter Tiane Skov.

 

Se mere om Chido her: