ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Inventar til dit produktionsbureau

Af Annoncør

Der er mange ting, der kan lette arbejdet på et bureau, hvor der produceres, og det er til gavn for både medarbejderens komfort og sikkerhed. Her får du et bud på to stykker inventar, der kan være meget gavnlige for dit bureau. Læs med her!

I nogle produktionsbureauer kan arbejdet være hårdt og besværligt, men det kan hurtigt forbedres. Med det rette inventar bliver dit bureau i stand til at producere gnidningsfrit og uden unødig belastning af medarbejderne.

Et rullebånd sparer tid

Du kan med fordel starte med at implementere rullebånd i din virksomhed, for de vil lynhurtigt komme til at spare dig meget tid på diverse krævende processer. Med rullebånd kan alskens gods og transport flyttes, og medarbejderne slipper for at gøre det ved håndkraft.

Her egner et rullebånd sig særlig godt

Rullebånd kan være til gavn i mange slags virksomheder, men i særdeleshed i produktionsvirksomheder eller i lagerbygninger. I virksomheder, hvor der skal løftes og transporteres tunge og uhåndterlige ting, er rullebåndet næsten en nødvendighed.

Sikkerheden forbedres

Det er nemlig også i denne slags virksomheder, at man ofte kan have problemer med uheld og ulykker. Med et rullebånd fjernes en del af det manuelle arbejde, med fx tunge løft og besværet transport, og det eliminerer også en stor mængde uheld.

Der er ikke nogen risiko for skader, når du har et rullebånd, og du kan nemt og hurtigt få transporteret varer fra én ende af dit lager eller din virksomhed, til en anden. Det øger både effektiviteten, sikkerheden og komforten hos medarbejderne.

Fleksible og stationære rullebånd

Du kan vælge mellem fleksible rullebånd, som du kan flytte rundt på, og de mere traditionelle stationære, som bliver stående på ét sted. De fleksible kører på hjul og er smarte, hvis du skal rundt i kanter og hjørner. De kan desuden folde sammen, så de ikke behøver at fylde, når du ikke skal bruge dem.

Få styr på varerne med industri reoler

Et andet stykke inventar, der kunne gavne dig og din produktionsvirksomhed, er industri reoler eller lagerreoler, som de også kaldes. Med robuste stålreoler får du styr på rodet, og du får opbevaring til tunge som lette varer.

Du kan vælge mellem mange højder, bredder og varianter, så du finder dem, der passer til din virksomhed. På den måde kan du også effektiviserer din indretning, så du får mere plads på dit lager eller i din virksomhed.

Reoler til mere grove miljøer

Du kan få stålreoler, som er lakerede, og du kan få galvaniserede stålreoler. Den sidstnævnte slags er meget velegnet til mere grove miljøer, hvor der godt kan være både fugt og snavs. Men du kan sådan set få industri- og lagerreoler til ethvert formål og enhver virksomhed, så det er bare med at finde den type opbevaring, der passer bedst muligt til dig.

Del artikel