Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt ishus på lystbådehavnen: italiensk mælkeis lavet med lokale råvarer

Af Line Ingwar Karlsen

Is kan smage aldeles fremragende. Men også det modsatte. Flere og flere gør op med de “typiske” industri-is, som vi alle kender. Hvor er det skønt, at der kommer mere og mere hjemmelavet is hos isbarerne. En ny isbar har set dagens lys på Kaløvig Bådehavn. Her er både kommet Badehotel, Brasserie og nu er der også kommet en isbar. Den har været savnet længe.

 

Italiensk is med danske råvarer

Kastberg Is kommer fra Silkeborg. De laver, måske, noget af Danmarks bedste is. Deres bløde mælkeis er lavet på mælk fra lokale gårde, og den friske sorbet laves med udgangspunkt i sæsonbestemte lokale frugter og bær. Kastberg Is har gjort en forskel, når det handler om at skabe cremet og velsmagende is. Jeg har flere gange rost deres is til skyerne. Så hvor er det godt, at deres is nu er på Kaløvig.

Kasberg Is i disken

Her er et bredt udvalg af mælkeis og sorbet

Kastberg Is har op til 30 varianter at vælge mellem. Antallet af is afhænger af hvilke friske frugter, som er i sæson. Isen fra Kastberg laves i tråd med den italienske ismagertradition. Isen produceres i et lille ismejeri nær Silkeborg og fragtes derfra til lystbådehavnen nord for Aarhus. Ikke langt, når man sammenligner med den italienske is, som kommer fra Italien.

Kastberg Is kaløvig

Isbaren på Kaløvig Bådehavn

Åstrup Strandvej 68A
8541 Skødstrup
Telefon +45 39 39 02 60

Kastberg Is

Del artikel

Andre læser også