ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Isalamande og brunkageis: Isbutik i Aarhus klar med juleis

Af Freja Dumont

Lige så meget som julen er højtid for frække nisser, funklende træer i stuen og smukt indpakkede gaver, er det også tiden, hvor vi kan mæske os i julegodter som risalamande, klejner, brunkager og pebernødder.

OG nu kan du altså også få nogle af julens mest kendte smage i din is! Mammis Gelato er nemlig klar med deres mange julevarianter og du kan glæde dig smage som isalamande, brunkage, kirsebær sorbet, Ferrero Rocher m.fl.

Vi skulle naturligvis lige prøvesmag nogle af juleisene, og vi bestilte derfor varianterne ‘isalamande’ og ‘brunkage’.

Og her er altså tale om to slags is, som godt kan gå hen og blive ligeså obligatoriske til jul, som kanel på risengrøden er det.

Isalamande og brunkageis: Isbutik i Aarhus klar med juleis

Risalamande er en skøn dessert, og en klassiker til jul! Men ærligt – så kan ris og fløde i smuk symbiose også blive en anelse “tungt”.

Med den lækre vaniljeis fra Mammis Gelato fik vi risalamande-smagen, men i en frisk og let udgave. I den cremede is var der også stykker af mandel og amarena-kirsebær, som tilføjede den helt rigtige smag og konsistens.

Vi overdriver ikke når vi siger, at isen godt kunne måle sig med det ægte vare – og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi skal prøve isalamande.

Mammis Gelato laver også isalamande-lagkager, hvor der kommes en hel mandel i, ligesom vi kender det fra risalamande. Islagkagen kan både bestilles til årets julefrokoster eller juleaften.

Isalamande og brunkageis: Isbutik i Aarhus klar med juleis

Den anden juleis vi prøvesmagte var brunkage-isen. En mælkeis med rig smag af julekagens karakteristiske krydderier som stødt kanel, stødt nellike og stødt ingefær. 

Hvis du er vild med den de brune julesmåkager, så vil du med garanti også være fan af denne krydrede is.

Du kan selv smage og komme i julestemning hos Mammis Gelato på Jægergårdsgade 66.

Vi har i hvertfald i sinde at vende tilbage i løbet af julen!

Del artikel