ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Så kom åbningsdato og menukort for italienske Basso Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

Ventetiden er ovre. På fredag den 29. september åbner Basso Aarhus nemlig dørene op til første aften med det nye koncept Casual Social Dining i den nyrenoverede restaurant i Skolegade. Her vil restauranten for første gang byde gæsterne indenfor til en aften med mange forskellige smagsindtryk under én samlet middag, når de præsenterer deres Tasting Menu á 10 eller 13 serveringer med dertilhørende valgfrie vinmenuer.

 
De århusianske madentusiaster kan allerede nu sikre sig at blive en del af en social og fuldendt restaurantoplevelse. Der sker når Basso Aarhus åbner dørene op til sit italienske køkken i weekenden, hvor klassiske italienske retter vil blive genfortolket og serveret med afsæt i Nordens lækre råvarer. Udover en italiensk inspireret menu, vil restaurantens vinliste alene indeholde et udvalg af spændende italienske vine, ligesom cocktailkortet vil tage afsæt i italienske produkter, serveret i nye og spændende kombinationer. ”Vi har ventet længe på denne dag, og vi glæder os enormt meget til at slå dørene op og vise Aarhus og resten af Danmark vores nye koncept,” fortæller Morten Pedersen, Partner og Direktør i DiningSix A/S, der er driftsvirksomheden bag den nye restaurant i Skolegade.

 

Se menukortet her:

Kan du ikke vente til fredag, så kan du allerede nu hoppe ind på restaurantens hjemmeside, og at se den såkaldte Social Dining Menu samt booke bord her:

 

Basso Aarhus

Skolegade 21

Del artikel