Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jakker med logo kan være vigtig markedsføring for et Aarhus-firma

Af Annoncør

I en forretningsverden, hvor der er konkurrence i alle brancher og industrier, er det afgørende for virksomheder at finde på innovative og effektive måder at markedsføre sig på. Én af de mest undervurderede metoder er brugen af jakker med dit logo på, da denne simple beklædningsgenstand har potentialet til at skabe en kombination af funktionalitet og eksponering. Det er en engangsinvestering til dig og dine ansatte, men en effektiv måde at få løbende eksponering af virksomhedens logo overfor potentielle kunder.

Spred dit logo og slogan rundt om i Aarhus og omegn

For at sprede dit logo og slogan rundt om i Aarhus og blandt medarbejdere og kunder, kan du overveje at investere i jakker med din virksomheds logo på til dine ansatte. Dette er en god måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og dets produkter eller services, da det giver et professionelt udtryk. 

Jakkerne kan bruges af de ansatte, når de er ude og repræsenterer virksomheden, hvad end det er en konsulentvirksomhed, et håndværksfirma eller noget tredje. Dette vil være en god måde for folk at huske dit logo og slogan på, da det vil være synligt hver gang, de ser en ansat fra virksomheden. Som virksomhed kan I også give disse jakker som en gave til kunder eller samarbejdspartnere som tak for samarbejdet. Dette vil give et godt indtryk af din virksomhed, da det viser, at du og I tager tid til at tænke på andre end jer selv – dette kan dermed også give god omtale.

Alt i alt er det en god investering i forbindelse med markedsføring rundt om i Aarhus og over for potentielle kunder. Men det er også en god måde at iklæde de ansatte i nogle gode jakker på de kolde arbejdsdage eller give som gave til dine samarbejdspartnere.

En engangsinvestering, som har flere fordele inden for markedsføring

Jakker med logo på er en god investering, da de giver løbende eksponering i det offentlige rum, og dertil kommer en række fordele, som enhver virksomhed kan have glæde af:

  • Jakker med logo kan være en stor fordel for virksomheder, der ønsker at skabe et professionelt og genkendeligt udtryk i det offentlige rum.
  • Det kan også være en god måde at skille sig ud fra konkurrenterne, da du og dine ansatte vil kunne fange folks opmærksomhed, inden konkurrenterne gør det. 
  • Jakker med logo giver dig mulighed for at nå ud til et bredere publikum af potentielle kunder. 
  • Desuden er det også en engangsinvestering, som ikke kræver yderligere investeringer hver måned, men som giver god eksponering af virksomheden på sigt.

Del artikel

Andre læser også