Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jan Magnussen starter i årets Classic Race Aarhus

Den populære racerkører bliver atter at finde i MASCOT DTC-feltet, når jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus køres i storebededagsferien.

 

Egentlig bekendtgjorde Jan Magnussen i efteråret, at han ikke ville være at finde dette års MASCOT DTC-felt – og dermed heller ikke i Classic Race Aarhus. Men en aftale med det midtjyske LM Racing betyder, at den populære racerkører i år skal køre udvalgte løb i serien, og her starter han med Classic Race Aarhus den 17.-19. maj.

 

”Efter seks gode, men hårde år med mit eget team, havde vi sidste efterår nået et punkt, hvor det var bedst at lukke projektet ned,” siger Jan Magnussen. ”Lars Mogensen (teamejer hos LM Racing, red.) var hurtig til at komme med et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, og derfor er det med stor glæde, at jeg alligevel kan være med i kampen om DTC-sejrene i den nye sæson.”

At Jan Magnussen hos LM Racing vil have vinderchancer i Classic Race Aarhus, understreges ikke blot at hans egne evner bag et rat, men også det faktum, at LM Racing leverede bilen til vinderen af løbet på vejene og gaderne om Mindeparken.

 

”Mit samarbejde med LM Racing er baseret på en traditionel kørerkontrakt, hvor jeg udelukkende skal fokusere på at køre bilen og levere resultater ude på banerne. Min kalender for 2019 er allerede godt fyldt op, og min deltagelse er som altid med forbehold, men jeg håber, at jeg kan være med til at opfylde teamets mål om et mesterskab,” siger Jan Magnussen.