Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Japansk wagyu: Nye tider og nye retter hos Restaurant KöD

Af Jan L. Pedersen

Årstiderne skifter, og det betyder nye, spændende retter på menuen ved åen hos KöD Aarhus fra og med i dag.

 

Udover at have godt kød i fokus er én af de ting, restauranten KöD bryster sig af, at de altid forsøger at bruge de råvarer, der naturligt byder sig i sæsonen. Derfor er de efterhånden lave temperaturer samtidig også et signal om, at gæsterne nu kan glæde sig til nye smage, farver og teksturer på KöD-menuen.

 

Menuen skifter i dag, og Kasper Skjød, Partner og produktansvarlig giver her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til på det nye menukort:

Efterspørgslen på flere lette forretter er steget, hvilket vi nu indfrier ved at tilføje flere forretter med fisk og skaldyr. Eksempelvis kommer der hjemmelavet sprøde tacos med tempurarejer, syltet grønt samt chipotle creme på menukortet.

Japansk wagyu: Nye tider og nye retter hos Restaurant KöD

Den helt store tilføjelse til menukortet er den nye udskæring “Snowbeef” fra Japan. Noget, som Kasper særligt glæder sig til:

Snowbeef er japansk wagyu oksekød, som har fået sit navn pga. den ekstreme fedtmarmorering. Det er hvidt som “sne”. Den skal gæsterne virkelig glæde sig til! Da producenten ikke er placeret i KOBE, er det endda muligt at holde prisen på et acceptabelt niveau.

 

Både det nye udvalg af side orders og desserter afspejler også den kolde tid, vi nu går i møde. Alt fra Brændende kærlighed til nye pommes frites med chili/hvidløg pryder det nye menukort, mens desserterne hovedsageligt er baseret på chokolade og sæsonens frugter.

Japansk wagyu: Nye tider og nye retter hos Restaurant KöD

Men, det er ikke kun indholdet af menukortet, der ændrer sig. Denne gang har folkene bag KöD nemlig besluttet sig for den helt store make-over ved at lave et helt nyt design på det ellers velkendte KöD-kort:

Vi har ikke pillet ved udseendet af vores menukort, siden vi åbnede op i 2014, så vi følte det var på tide at puste lidt nyt liv i det. Resultatet er et mere moderne og ikke mindst gæstevenligt og overskueligt menukort, som vi glæder os til at give vores gæster, afslutter Kasper.

 

Har du lyst til at gå på opdagelse i det nye menukort, så kan du booke dit bord hos KöD her

 

Del artikel

Andre læser også